Horoskop za jesen 2022. godine!

Ovan

Jesen će predstavnicima ovog znaka doneti dugo očekivanu stabilnost. Zvezde savetuju da uživate u novom statusu i budete spremni na promene, ne morate da brinete, jer će one biti pozitivne.

Bik

Za ovaj znak, jesen će biti podeljena na nekoliko kratkih segmenata. Astrolozi savetuju da se u svakom trenutku koncentrišete isključivo na ono što radite, brige o budućnosti ostavite za budućnost. Mnogi će morati da se presele, i to prilično uspešno. Trebalo bi unapred razmišljati o planovima za putovanja.

Blizanci

Jesen će doneti svetle boje, jedino što može da zaseni sliku je nedostatak vremena. Dobro isplanirajte svoje vreme i organizujte se - tada ćete lako sve uklopiti u raspored. Iskoristite sjajne ideje za lični uspeh.

Rak

Dobar trenutak za rad na svom psihičkom stanju. Posvetite se tokom jeseni unutrašnjem detetu. Emocije treba pokazati, a ne akumulirati unutra. Budite iskreni i to će biti cenjeno. Budite spremni da gradite odnose i uživate u životu.

Lav

Jesen će doneti dugo očekivani odmor. Možete rezervisati let u toplu zemlju, možda tamo gde nema pokrivenosti mobilnim telefonom. Vreme je za digitalni detoks, za oslobađanje od stresa. Plodove rada treba ubirati na vreme i ne upoređujte se ni sa kim.

Devica

Jesenji meseci doneće vam brojne prilike, posebno u vašem privatnom životu. Sve će biti vrlo jasno, nemojte namerno izmišljati iluzije radi zabave. Vođeni ste umom, a ne srcem. Ako mislite da je hladnoća privlačna, moguće je da ćete nekome biti dopadljivi. Ipak, pokazivanje emocijama je izuzetno iskren način da se povežete sa drugima i zajendo rastete.