Nedeljni novčani horoskop od 15. do 21. avgusta 2022. godine!

Ovan

Ovnu će trebati više snage i energije. Ove nedelje će biti mnogo zanimljivih zadataka i stvari koje treba obaviti, ali svaki od njih će zahtevati određenu količinu energije. Takođe, u nekim situacijama na poslu i u poslu ili prilikom kupovine, Ovnu će biti potrebna jaka intuicija. Sada je bolje ne donositi ishitrene odluke. Nakon što je mirno odmerio sve prednosti i nedostatke, Ovan će moći objektivno da proceni situaciju i ne pravi greške.

Bik

Bik će moći da sklapa važne poslove, upušta se u ozbiljne pregovore, ide na intervjue i preuzima rutinske poslove. Takođe, astrolozi preporučuju da ne žurite da odgovorite na teška pitanja. Za početak, Bik će morati pažljivo da razmisli. Za one koji rade kod kuće, a ne u kancelariji, poželjno je stvoriti povoljnu atmosferu u svom domu. Ovo vreme je najbolje iskoristiti za rešavanje najvažnijih zadataka, jer će Bik biti pribran i pažljiv.

Blizanci

Blizanci na poslu mogu imati sukob sa toksičnim ljudima. Astrolozi preporučuju da ne ulazite u konflikte. Na osnovu prognoza astrologa, Blizanci mogu da dođu u tešku finansijsku situaciju, podlegnuvši uticaju Venere i njenih vetrovitih naleta. Sada morate pravilno raspodeliti novac i imati jasan plan akcije za svaki dan.

Rak

Najvažniji dan u nedelji je nedelja. Aspekt Sunca i Saturna povećava sreću, uključujući i finansijsku. Poslednjeg dana u nedelji biće moguće obaviti skupe kupovine. Generalno, tokom nedelje mnogi Rakovi će moći da normalizuju svoj finansijski i poslovni život. Ne bi trebalo da odlažete sprovođenje planova za povoljniji period, inače će snovi ostati fantazija i neće doneti nikakav rezultat. Važno je da sačuvate svoju energiju.

Lav

Da bi Lavovi postigli finansijski i radni uspeh, važno je zapamtiti da se trud uvek isplati. U periodu od 15. do 21. avgusta važno je da vodite računa o svom obrazovanju, da razradite snage svog karaktera. Ispravan duhovni stav biće bar polovina uspeha. Počeće nova etapa u profesionalnom i finansijskom životu Lavova, ali će to postati jasno tek do kraja nedelje. Smirenost planeta i jak Merkur omogućiće vam da u potpunosti kontrolišete događaje koji se odvijaju u sferi novca.

Devica

Device se podstiču da sebi postave nove i ambiciozne ciljeve. Neophodno je da se oslobodite strahova i kompleksa, napuštajući zonu komfora. Od rizika iz tog perioda, vredi izdvojiti dugove. Ove nedelje potrebno je da smislite plan i napravite ravnotežu. Devica je jedan od najjačih znakova Zodijaka , pa će njeni predstavnici moći da savladaju sve prepreke na putu, jer je Merkur na njihovoj strani. Programere Device čeka najproduktivnija i najuspešnija nedelja za novac.