Sunce ulazi u znak Device - astrolozi ističu da će vladavina ovog zemljanog znaka doneti svakome neke pobede, ali i mala iskušenja. Evo šta predviđa vašem horoskopskom znaku:

Ovan

Vaš vatreni duh može da iskoristi uzemljujuću energiju sezone Device da uspori i vrati se na ono što je zaista važno. Ako ste širili svoju energiju previše ili se osećate rasejano, ovo je vaša prilika da pronađete svoj centar i fokusirate se na ono što vam je zaista važno. Možda ćete morati da postavite granice, očistite svoj raspored ili prilagodite način na koji provodite vreme. Mlad Mesec u Devici 27. avgusta biće posebno aktivan za vas, jer će vaš vladar Mars u ovo vreme biti veoma zauzet. Možda ćete morati da donesete neke velike odluke oko ovog mladog Meseca, primoravajući vas da preduzmete akciju. Merkur, planeta komunikacije, ući će u retrogradnu fazu do 9. septembra, što znači da je najbolje da sve planirate i konsolidujete najmanje nedelju dana pre ovog datuma. Nakon što Merkur uđe u retrogradnju, biće dobro vreme da se fokusirate na ono što vam je već na tanjiru umesto da dodajete nešto novo. Imamo pun Mesec u Ribama. Ovaj pun Mesec može da aktivira vašu osetljivu stranu ili da u prvi plan stavi nešto što se zadržava u pozadini vašeg života. Tajne mogu biti otkrivene ili nove informacije mogu izaći na videlo koje menjaju vašu putanju ili pravac u kom ste putovali.

Bik

Uran se veoma aktivno kretao kroz vaš znak, posebno tokom sezone Lava kada se poravnao sa severnim čvorom. Sada u sezoni Device, Uran će ponovo biti aktivan, ali ovog puta zato što ulazi u retrogradno stanje. Kako Uran postaje retrogradan 24. avgusta, to će vam dati priliku da dođete do daha, zastanete i razmislite o energijama u poslednjih sedam meseci. Uran je planeta promena i buđenja, i verovatno ste osetili nijanse ovoga u poslednjih nekoliko godina. Sa retrogradnim stacioniranjem Urana, dobićete priliku da svarite sve promene i da zamotate glavu oko svega što vam se čini nesigurnim ili nestabilnim. Uran će putovati retrogradno do početka 2023. godine, pa budite strpljivi ako vam se čini da su stvari u vazduhu. Mlad Mesec u Devici 27. avgusta je dobro vreme za vežbanje brige o sebi i samokontrole. Pazite da ne preterujete ili da odgrizete više nego što možete da podnesete. Merkur, planeta komunikacije, takođe će biti retrogradna kasnije u sezoni 9. septembra, samo jedan dan pre punog Meseca u Ribama. Ova kombinacija energije može učiniti da se osećate pomalo raštrkano i može izazvati bilo kakvo osećanje nestabilnosti. Vratite se u svoj centar i pokušajte da usmerite svu rasutu energiju u kreativne projekte.

Blizanci

Devica deli istu vladajuću planetu kao i vi, tako da je ovo uvek posebno doba godine koje funkcioniše u skladu sa vašom dušom. Merkur, vaš vladar će krneuti retrogradno 9. septembra, tako da ćete želeti da maksimalno iskoristite prvi deo sezone Device. Iskoristite ovu prvu nedelju Devica da se organizujete i konsolidujete svoje planove. Kada Merkur počne da usporava, najbolje je da se fokusirate na ono što vam je već na tanjiru, a ne da uvodite bilo šta novo. Pošto je Merkur vaš vladar, retrogradni period može biti malo spor, ali ovu energiju možete usmeriti u odmor i punjenje. Držite um otvoren, i ostanite otvoreni za učenje, nikad ne znate šta ćete otkriti! Ako tek treba da idete na odmor, isplanirajte nešto malo oko punog Meseca u znaku Riba 10. septembra. Samo zapamtite da retrogradni Merkur može da utiče na planove putovanja, tako da obavezno sve organizujete i proverite pre nego što krenete. Ovaj pun Mesec je takođe odličan za zakazivanje romantične večeri ili za nešto kreativno što ste oduvek želeli da probate.

Rak

Tokom vladavine Device odvojite vreme da nahranite svoj um, telo i dušu. Bili ste zauzeti ovih poslednjih nekoliko meseci, pa koristite sezonu Devica kao podsetnik da pauzirate, opustite se i malo usporite stvari. Organizovanje, čišćenje nereda i ponovno konsolidovanje planova su sjajni načini da maksimalno iskoristite ovu energiju. Mlad Mesec u Devici 27. avgusta je dobro vreme da skinete teret sa grudi i da saopštite šta vam je na umu. Takođe je dobro vreme da stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim glasom. To možete učiniti tako što ćete pisati dnevnik ili čak razgovarati o stvarima sa prijateljem ili savetnikom. Kako budemo ulazili u septembar, Merkur će ući u retrogradnju, usporavajući stvari i podsećajući nas da se fokusiramo na ono što je već ispred nas. Ovo je period vežbanja strpljenja i pažljivog slušanja. Pun Mesec u Ribama 10. septembra donosi izvesno olakšanje.