Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta 2022. godine!

Ovan

Payite kome pričate o svojim planovima. Ovo bi trebalo da pomogne u održavanju i povećanju uspeha. Venera je sada u Lavu, tako da sada nije najbolje vreme za rešavanje ozbiljnih problema. Planete će podstaći Ovna da se bavi poslom i radi druge stvari koje zahtevaju pažnju. Kreativnost će takođe biti smanjena, pa je bolje da se predstavnik kreativnih profesija osloni na ona rešenja i metode koje su već proverene vremenom.

Bik

Od ponedeljka do subote biće teško odoleti želji da se pobegne od posla. Morate se potruditi, ali takođe ne vredi odoleti onome što daje mnogo pozitivnih emocija. Planete neće pomoći Biku da shvati kako i šta da radi u ovom teškom vremenu. Astrolozi savetuju da se inspirišete knjigama i filmovima, da se okušate u novim oblastima, ali da ne zaboravite na primarne stvari. Ako početkom nedelje morate sami da obnovite energiju i snagu, onda će u nedelju ovo pomoći da pozitivni aspekt Venere i Saturna.

Blizanci

Činjenica je da će od 22. do 27. avgusta vaša potrošnja biti povećana. Verovatnoća zamora prvog dana u nedelji biće prilično velika. Poželjno je da sledite prihvaćene planove. Ne bi trebalo da odbijate bilo kakve poslovne sastanke i zadatke menjajući raspored u poslednjem trenutku. Astrolozi savetuju da nađete vreme za susret sa roditeljima. Takođe je važno posvetiti vreme voljenoj osobi, deci, prijateljima.

Rak

Ljubav i potraga za srodnom dušom sada mogu doći do izražaja. Posebne afirmacije će vam pomoći da steknete samopouzdanje i brže upoznate pravu osobu. Najvažnije je jasno planirati stvari za ovu nedelju, ostavljajući vremena za komunikaciju i zabavu. Sada ovim ženama treba društvo i novi kontakti. Komunikacija će pomoći da se lopta zakotrlja. Bliski ljudi će vam pružiti podršku ako je potrebno, tako da ne treba da se plašite da im se obratite za savet i lepu reč.

Lav

Lavovi treba stalno da budu u dobroj formi. U suprotnom, problemi će ih zaobići i preuzeti. Nema vremena za preterano razmišljanje. Nemojte žaliti za prošlošću i previše razmišljati o budućnosti. Sada je vreme za akciju. Važne životne promene će doći tek u septembru, tako da žene Lavovi astrolozi treba samo malo da sačekaju. Ako ima slobodnog vremena, astrolozi savetuju da se bavite problemima svojih rođaka i srodnih duša. Strpljenje, ljubav i iskrenost su vaše vodilje.

Devica

Negativni Mars u Blizancima će poremetiti komunikaciju. Retrogradni Uran od 24. avgusta negativno će uticati i na raspoloženje i sreću Devica. Ove nedelje nemojte se plašiti da tražite pomoć od najmilijih. Ako se pokušaji da razgovarate o nečem važnom sa voljenim muškarcem završe svađom, objasnite kako se osećate. Dobro je vreme za čišćenje kuće. Sada je veoma važno da se rešite svega starog kako biste privukli nešto novo.