Horoskop za vikend od 19. do 22. avgusta 2022. godine!

Ovan

Prepuni ste ambicije i energije, koja slobodno i obilno teče iz konjunkcije između Meseca u Biku i vaše vladajuće planete, Marsa. Ako možete da držite svoj temperament pod kontrolom, ne postoji ništa što će stajati između vas i dobrog provoda ovog vikenda. Tranziti ovog vikenda praktično zahtevaju da se družite i zabavite.

Bik

Mesec u Biku ističe vaše samopouzdanje, dok vas njegova konjukcija sa Marsom može dovesti u iskušenje da se previše posvetite ili uđete u rizično ponašanje. Oduprite se tom porivu da biste mogli potpunije da uživate u kreativnosti koja prati sekstil između Meseca u Blizancima i vaše vladajuće planete, Venere. Sekstil između Meseca u Lavu i Sunca u vašem domu i porodičnom sektoru naglašava koliko volite ovaj deo svog života.

Blizanci

Mesec u znaku Bika u konjunkciji sa Marsom u petak, zbog čega se osećate prestimulisano i na ivici. Stalno ste u društvu, što je divno, ali vam je potrebno malo vremena da se usredsredite i prizemljite. Nesumnjivo ćete osetiti kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete Merkura, kao i onaj između Merkura i Neptuna. Moguće su mutne misli i problemi sa fokusom. Oslonite se na svoju kreativnu stranu i otpustite svoju potrebu za logikom kako biste mogli da uživate u ovim tranzitima.

Rak

Ako se osećate nemirno i nespretno, možete zahvaliti konjunkciju između Meseca u Biku i vatrenog Marsa. Vaše emocije su promenljive, tako da je trenutno teško razmišljati. Izbegavajte donošenje važnih odluka dok ovo ne prođe. Sekstil između Meseca i Jupitera, kao i onaj između Meseca i Venere, donosi duhovnost i kreativnost. Do nedelje uveče, ponovo ste srećni, ispunjeni i zadovoljni životom dok Mesec prelazi u Raka.

Lav

Mesec u znaku Bika u konjunkciji sa Marsom, puni vas obiljem energije i osvetljava vašu desetu kuću karijere i uspeha. Uživajte u povećanom nagonu i ambiciji, ali se čuvajte poriva za donošenjem impulsivnih odluka. Komunikacija može da klizi zahvaljujući kvadratu između Meseca i Merkura. Međutim, sekstil između Meseca Blizanaca i vaše vladajuće planete, Sunca, koje je u Lavu, doneće lep vikend.

Devica

Stvari bi mogle postati emocionalno napete u petak jer Mesec u Biku u konjunkciji je sa promenljivim Marsom. Izbegavajte da budete uvučeni u borbu za moć. Postavite sopstveni kurs i iskoristite svu tu dodatnu energiju da unapredite svoje ciljeve i snove. Kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, u kombinaciji sa Merkurovim kvadratom prema Neptunu može učiniti komunikaciju izazovnom.