Današnji dan, 15. septembar donosi sreću u mnogim oblastima, a naročito kada su u pitanju novac i sve što je vezano za finansije. Većina transakcija danas će biti uspešna, ali nije na odmet povesti računa i sve više puta proveriti. Tri horoskopska znaka do kraja dana čeka najveći priliv novca:

Ovan

Danas je sjajan dan da razgovarate sa šefom o svojoj poziciji, naročito ako niste zadovoljni platom. Imate sjajne šanse za unapređenje, samo to morate otvoreno da tražite! Planete vam donose šansu da značajno povećate svoje prihode, stoga nemojte da ih propustite. Sutra će možda biti kasno.

Rak

Danas je sjajan dan da kupujete, prodajete i investirate. Prati vas sreća, sve će ići glatko i moći ćete dobro da zaradite i privučete još više novca, samo ako ste pametni i povlačite pametne i promišljene poteze.

Vodolija

Profit vam danas dolazi sa potpuno neočekivane strane. Možda ćete dobiti honorar za posao koji ste odavno uradili, a nije vam bio isplaćen, ili će vam neko vratiti dug. Velika je šansa da dobijete povišicu ili pak poklon o kome dugo sanjate- ne odbijajte ga, dat je od srca.

Izvor: Sensa