Mesečni ljubavni horoskop za oktobar 2022. godine!

Ovan

Impulsivni Ovnovi u oktobru će želeti da pokažu svoj karakter što je više moguće. Biće spontani, slobodni i spremni da se upuste u ljubavne avanture. Biće im više nego ikada potrebno strpljenje i sposobnost preuzimanja odgovornosti. Pojačana energija i impulsivne emocije mogu pokvariti vezu sa voljenom osobom. Kako biste popravili situaciju zainteresujte se za želje partnera i priredite iznenađenje. Ne obraćajte pažnju na tračeve, jer će mnoge informacije biti lažne.

Bik

Bika očekuje romantičan mesec, koji će biti ispunjen zanimljivim događajima. Ako se vaš odnos tek razvija, a situacija je i dalje veoma dvosmislena, onda će oktobar sve staviti na svoje mesto. Takođe, mnogi Bikovi bi trebalo da se pripreme za kardinalne promene u ljubavnim odnosima – parove očekuju ili venčanje ili raskid. Usamljeni predstavnici znaka treba da budu oprezniji sa novim poznanstvima. Slobodni Bikovi, pazite kome poklanjate srce.

Blizanci

Blizancima, mesečni ljubavni horoskop za oktobar 2022. godine predviđa narušavanje romantičnih odnosa i uranjanje u more emocija. ljubavi. Um ovde može da pređe u pozadinu, pa preporučujemo da budete oprezni. Ako ste u dugoj vezi ili braku, suočili se sa sukobima i nesporazumima, pa ćete morati da pokušate da sredite odnose. Moraćete da obuzdate svoju ljubomoru kako biste izbegli svađe.

Rak

Ako Rakovi pronađu balans između različitih želja, onda će im oktobar biti veoma romantičan i prijatan. Usamljeni Rakovi imaju šansu da pronađu svoju pravu ljubav, a u budućnosti da brakom povežu svoj život sa njom. Ali budite pažljivi na ono što vam intuicija govori, jer vas sigurno neće izneveriti. Slušajte poruke unutrašnjeg glasa, može vam otkriti romantične tajne.

Lav

Lavovi, koji ranije nisu mogli da osvoje svoju ljubav, imaće sreće u oktobru - oni će birati, a srca će se lako osvajati. Moguć je početak romanse sa osobom koja vam se u prošlosti dopadala, a to se može dogoditi vrlo spontano. Ako ste dugo u vezi, u drugom jesenjem mesecu pojaviće se želja da nešto promenite - možda počnete da živite zajedno, zaprosite voljenu osobu ili odete na daleko putovanje.

Devica

Kada je reč o ljubavi, Device u oktobru očekuje mrian i stabilan period. Ne očekuje se ništa posebno u odnosima sa srodnom dušom - sve će ići po standardnom scenariju za vašu vezu. Device će morati samo da rade na svojoj ljubomori, jer ona može pokvariti i najlepše trenutke i osećanja. Oktobar nije pogodan za započinjanje novih veza, pa ako se pojavi nova osoba, bolje
idite polako i dobro se upoznajte.