Nedeljni horoskop od 16. do 18. septembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Blizancima u fokus stavlja vašu zonu komunikacije, a njegova konjukcija sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u petak može da podstakne da u ljutnji kažete nešto što inače ne biste. Držite svoje emocije pod kontrolom i moći ćete da provedete prijatne trenutke s prijateljima u subotu, zahvaljujući trigonu Meseca sa Saturnom. U nedelju, Mesec ulazi u Raka i vašu četvrtu kuću doma i porodice. Ovo je sjajan trenutak da se skućite, planirate zajedničku budućnost s partnerom.

Bik

Ovog petka i subote, Mesec u Blizancima stavlja u fokus vaše finansije. Tokom kvadrata Meseca i vaše vladajuće planete, Venere kao i tokom konjunkcije između Meseca i Marsa pokušajte da izbegnete neplaniranu i nekontrolisanu potrošnju. Trigon između Saturna i Meseca u subotu vam donosi sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite.

Blizanci

U petak, trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Meseca u Blizancima doneće vam sve uslove da budete na maksimalnom nivou, kreativni i motivisani. Konjunkcija između Meseca i Marsa dodaje malo više žara vašim rečima, bićete prilično impulsivni. Povedite računa o tome što govorite kako nehotice ne biste nekoga povredili. U subotu, trigon između Meseca i Saturna daruje vam mudrost i pomaže da donesete razborite odluke.

Rak

Mesec u Blizancima u petak i njegova konjunkcija sa Marsom u vašoj dvanaestoj kući pojačaće vašu intuiciju ali i osetljivost. Daćete prednost osami, umesto društvu drugih ljudi. U subotu, trigon Meseca sa Saturnom pomaže vam da bolje iskoristite energiju koju će vam doneti. Trigon Sunca i Plutona aktivira vaš sektor komunikacije, što treba da iskoristite kako biste popravili ili učvrstili odnos s partnerom.

Lav

Mesec u Blizancima i njegova konjunkcija sa Marsom na prvo mesto stavljaju prijateljstvo i humanost. Uživaćete u vremenu sa svojim prijateljima, a javiće se ideja da pokrenete zajednički projekat kako biste pomogli drugima. U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomaže vam da zajedno s partnerom načinite sledeći korak u vašoj vezi. U nedelju, trigon između Sunca i Plutona donosi sjajne šanse da popravite svoje materijalno stanje, kao i ponudu za novi, unosniji posao.

Devica

U petak, vaša karijera će biti na prvom mestu zahvaljujući Mesecu u Blizancima i njegovoj konjunkciji s Marsom. Pokušajte da ne budete brzopleti, prvo dobro razmislite pre nego što načinite korak. Na taj način ćete iskoristiti najviše od onoga što vam donosi ovaj tranzit. U subotu, trigon između Saturna i Meseca pozitivno utiče na vaše polje posla, što će biti odličan trenutak da iskoristite šansu koja vam se bude pružila. U nedelju se posvetite sebi, trigon između Plutona i Sunca učiniće da postanete svesni sebe, svoje vrednosti i znanja.