Današnji dan, 16. septembar biće u znaku opozicije Sunca i Neptuna. Ovo je veoma povoljna poziciija planeta koja će svima doneti sjajne šanse, ali je potrebno da se fokusirate na posao i pokažete odlučnost. Opozicija Sunca i Neptuna pomoći će vam da dobijete ono što želite, ali da biste to postigli, prvo morate da se oslobodite svega suvišnog. Evo šta savetuju astrolozi, kako da najbolje iskoristite ovaj povoljni aspekt:

Oslonite se na svoju intuiciju

Danas će vaše šesto čulo biti veoma izoštreno. Ako se usočite s nekom dilemom ili je potrebno da donesete odluku, sa velikom verovatnoćom moći ćete da pronađete izlaz iz svake situacije. Ključ za rešavanje problema biće u vašem srcu, samo treba da otključate vrata sreće. U tome vam pomaže upravo ovaj aspekt Sunca i Neptuna. Najbitnije je da se ne plašite da iskoristite ukazanu priliku.

Budite kreativni

Ako imate neki složen zadatak da rešite ili problem lične prirode, pokušajte da pristupite procesu pronalaženja rešenja sa malo kreativnosti.To će pospešiti vašu produktivnost i pomoći će vam da brzo postignete uspeh. Neptun nam pomaže da vidimo nove mogućnosti tamo gde smo ranije videli samo tamu. Imate šanse da promenite svoj život, ali samo ako ste odlučni u tome!

Pokušajte da budete optimisti

Koliko god da vam se čini da je teško, dajte sve od sebe da mislite pozitivno. Budite ljubazni prema drugima, to će vas približiti sreći i uspehu. Pohvalite druge i pokušajte da ih ne kritikujete previše za načinjene greške. Da biste doneli pravu odluku, dovoljno je da verujete da ćete uspeti. I to će vam onda I poći za rukom!

Izvor: Sensa