Nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra 2022. godine!

OVAN - Ove nedelje ste neuporediv sagovornik - pažljiv i dobroćudan, možete reći mnogo zanimljivih stvari, koje će vam privući ljude. Nemojte sada praviti globalne planove. Dobrom komunikacijom možete postići više.

BIK - Nemojte sebe previše kritikovati, iz ovakve situacije možete amo razočarani izaći. Biće vam potrebne osobine kao što su fokus i odlučnost. U četvrtak je bolje da ne započinjete važne razgovore. Neformalni susreti u subotu otvoriće nove mogućnosti.

BLIZANCI - Fokusirajte se na novu zanimljivu ideju i možete uživati u poslu, brzo postići svoje ciljeve. Saveti koje dajete drugima mogu i vama pomoći. Odmor u subotu u prijatnom okruženju omogućiće vam da pronađete mir.

RAK - Ne shvatajte stvari previše ozbiljno. Razmislite o planovima za budućnost. Sve je dobro na poslu. Raznolikost ne škodi u vašem ličnom životu. Najpovoljniji dan je petak.

LAV - Stvari idu dobro na poslu. Prijatelji i partner će vas podržati. Obratite pažnju na decu ili starije članove porodice, potrebna im je vaša pažnja. Poseta izložbi i bioskopu može vas osnažiti i dugo se pamtiti.

DEVICA - Vreme je da se potpuno uključite u radni ritam i zaboravite na leto. U utorak ćete možda biti umešani u sukob na poslu, ali nemojte prebrzo donositi zaključke. U subotu je bolje obaviti kućnu kupovinu ili završiti sa čišćenjem stana.

VAGA - Ova nedelja je veoma povoljna za rešavanje bolnih i zanemarenih problema. Slušajte glas intuicije i shvatićete kako da postupite u datoj situaciji. Stari prijatelj vam može dati vredan
savet.

ŠKORPIJA - Sada ćete uživati u opuštanju i zabavi. Organizujte romantičan sastanak ili putovanje. Sredinom nedelje, prevazilazite pritisak okolnosti, uspećete na nekoliko frontova odjednom. Tokom vikenda posebno će vam prijati ćaskanje sa prijateljima.

STRELAC - Neophodno je podesiti se na radno raspoloženje i truditi se da postignete ono što je važno u sferi posla. Krajem nedelje očekuju se prijatna iznenađenja, negovane želje će početi da se ostvaruju. Ne zaboravite da obratite pažnju na voljene osobe i, ako je moguće, pomognete u realizaciji njihovih ideja.

JARAC - Izbegavajte nepromišljene postupke i rizike: oni nisu vredni vaših mentalnih, materijalnih troškova. U svom ličnom životu sve odluke donosite sami. U petak stiže isplativa poslovna ponuda – ne propustite veliku šansu. Za vikend organizujte mali odmor i opustite se kako treba.

VODOLIJA - Preporučljivo je ne prenaprezati se, već dozvoliti događajima da idu svojim tokom. Poslovna putovanja biće uspešna u prvoj polovini nedelje. Sada je zaista moguće ostvariti dalekosežne planove. Druga polovina perioda neće biti ništa manje produktivna.

RIBE - Nedelja će doneti poznanstva sa zanimljivim ljudima. Nagomilalo se mnogo posla, pa će ostatak morati da sačeka. Porodične stvari shvatite ozbiljnije. Držite sve pod kontrolom, onda će se situacija rešiti u vašu korist.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa