Dnevni horoskop za 20. septembar 2022. godine!

Venera u Devici ulazi u trigon s Uranom u Biku. Ovaj aspekt podstiče nas da se povezujemo s drugima, Venera je planeta uz čiju pomoć se lakše zaljubljujemo i i više zabavljamo. Dobar je trenutak da pokažete svoju romantičnu stranu.

Mesec u Raku ulazi u opoziciju s Plutonom u Jarcu. U ovom periodu nemojte da ulazite u svađe, pogotovu ne s porodicom, ali ako do sukoba dođe, pokušajte da kontrolišete situaciju. Može doći do tenzija kada su u pitanju finansije. Pokušajte da postignete kompromis i ne dozvolite emocijama da prevladaju.

Na kraju dana Sunce u Devici ulazi u sekstil s Mesecom u Raku. Vaša energija će se danas biti pomalo pasivna, ali ćete zato moći da razmišljate racionalno, a ne samo svojim emocijama. Odnosi na poslu biće harmonični, kolege će biti od velike pomoći. Takođe, aspekt je povoljan i za porodične odnose, još više ćete se zbližiti s voljenima.

U galeriji ispod pročitajte za vaš znak dnevni horoskop za 20. septembar 2022. godine!

Sensa / Canva dnevni horoskop za 20 septembar

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa