Nedeljni horoskop od 16. do 18. septembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Devici donosi mnogo aspekata u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na  zdravlje, navike, ali i blagostanje. Sutrašnji mlad Mesec učiniće ovaj period idealnim za sprovođenje promena koje će vam poboljšati život, istovremeno se uticati da se odreknete ponašanja koje vam škodi. Mlad Mesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstičući vas se potrudite oko veze sa osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvezda.

Bik

Neverovatno ste kreativni u periodu kada Mesec u Devici spaja vašu vladajuću planetu, Veneru sa Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vreme da predstavite neki novi projekat ili unapredite postojeći. Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promene u uobičajenom ritmu, a koje su vam neophodne da biste napredovali.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, postaje retrogradna i spaja Mesec u Devici u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Usmerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost i u porodicu. U nedelju, mlad Mesec u Vagi spaja sunce, pozivajući vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvezde vas podržavaju.

Rak

Sa Mesecom u Devici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veze i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata, a koja će vam pomoći da planove sprovedete u delo. Nedeljni Mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u porodici. Zvezde su blagonaklene prema vama vezano za novac, očekujte poboljšanje finansija. 

Lav

Mesec u Devici u konjunkciji sa Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmeravai vašu pažnju na finansije i podstiče vas da obratite pažnju na detalje. Preduzmite korake da s ezaštitite i izbegnete malverzacije. Mlad Mesec u Vagi povezuje se sa suncem, podstičući vas da pordite na odnosu sa prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smeše vam se nove poslovne prilike.

Devica

Ovaj vikend je posebno umeren na Device, Mesec u konjunkciji sa Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefinišu, preispitaju ko su, kako ih drugi doživljavaju. Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce, u fokusu je novac. Imate dobru priliku da započnete neke poslove, ideje sprovedete u delo a koje će vam dugoročno doneti finansijsko blagostanje.