Dnevni horoskop za 24. septembar 2022. godine!

Ovan

Za ovaj horoskopski znak subota će biti dan za odmor. Ovan će moći istinski da se opusti, ne samo fizički, već i mentalno. Astrolozi savetuju da ovaj dan provedu bez nepotrebnog stresa - ležeći na kauču, okruženi muzikom i knjigama.

Bik

Bik čeka dan apsolutne harmonije sa prirodom. Preporuka je da se bave baštom (ako je imaju) biljkama, bilo čim vezano za prirodu. Šta god da zasadite danas,m sigurno će vam uspeti!

Blizanci

Blizanci će u subotu imati neodoljivu želju da putuju. Ako to ne budu u stanju da izvedu, trebalo bi da provedu dan istražujući opcije za putovanja, iznenadiće se ns koliko povoljnih ponoda će naleteti.

Rak

Rakovi bi trebalo da ovaj dan provedu isključivo okrenuti sebi, svojoj zabavi i uživanjima. Ovakva vrsta bega od problema i obaveza je svima potrebna, a Raku će pomoći da promeni perspektivu i sagleda stvari iz drugog ugla.

Lav

Lavovima danas neće biti lako da sakriju misli i osećanja od drugih - sve će im biti napisano na licu i to vrlo izraženo. Danas su spremni da se uhvate u koštac sa svim problemima, a a ko treba i da se posvađaju - neće oklevati. Oprezno birajte reči.

Devica

Devicama se savetuje da ovaj dan posvete druženju sa prijateljima. Okupljanja, izleti i sastanci će ičiniti da se osećaju mnogo bolje, podići će im raspoloženje i a ovakvu promenu u njima će osetiti i drugi.