Dnevni horoskop za 25. septembar 2022. godine!

Ovan

Ovan je danas odlučan da reši neka puitanja koja ga dugo muče. Konačno nalazi izlaz iz situacije. Ljbavni problemi ga čin aknsioznim. Manje nerviranja.

Bik

Bikovi koji se bave privatnim poslom će danas biti posebno uspešni. Svaki sastanak, dogovor, pokretanje projekta će ići "kao podmazan". Rezultati će se ideti uskoro, očekujte novac.

Blizanci

Blizanci bi danas trebalo da veruju intuiciji i da pažljivo biraju kome će poveriti tajne. Manji problemi u ljubavi će ih omesti, natipično za ovaj znak osećaće se nesigurno. Više verujte sebi.

Rak

Za Rakove, glavna briga će biti oni sami. Ovo je dan apsolutne sebičnosti, narcizma i zadovoljenja sopstvenih hirova. Vreme je idealno da ga posvetite samo svojoj lepoti – i spoljašnjoj i unutrašnjoj.

Lav

Lav dan provodi u samoanalizi. Osmaljuje se i neželi da ga bilo ko i šta udalji od unutrašnjeg dijaloga. Postoje važna pitanja lične egzistencije, na koja samo oni sami mogu da pronađu odgovore u iskrenom razgovoru sa svojim "ja".

Devica

Device će morati da zaborave na društvene događaje, zabavu i noćne provode. Danas će sve svoje vreme morati da posvete rešavanju porodičnih problema i kućnih poslova. Moguće je da će voljenima biti potrebna posebna pomoć i podrška.

Vaga

Za Vagu je ovo dan malih gubitaka i nesmotrenosti. Ipak, ne treba da brinete zbog ovih neuspeha, sutra je novi dana i sve je moguće. Posvetite više pažnje partneru.

Škorpija

Škorpije se danas bave brojkama. Bilo da sabiraju račune, koliko novca su potrošili ili prave računicu za neke nove projekte... Sve što danas osmislite će se ispostaviti kao unosno u budućnosti. 

Strelac

Sterlčevima je ovaj dan dobar za bilo kakvu fizičku aktivnost, vežbe, treninge, sport... To vas očekuje u u prvoj polovini dana, u drugoj se spremite za romantičnu avanturu.

Jarac

Za Jarčeve je savet da obrate pažnju šta pričaju ljudi u njihovom bliskom okruženju, pa čak i ako je reč o tralevima. Iznenadićete se koliko korisnih informacija, a koje mogu život da vam promene, ćete izvući iz naizgled bezazlenog ćaskanja.

Vodolija

Za Vodoliju, ovaj dan će biti ispunjen romantikom i ljubavlju. Prosto lete na krilima zaljubljenosti, prepuštaju se mašti i sanjarenju. Pazite samo da prepoznate trenutak kada da se vratite u realnost.

Ribe

Ribe mogu da rizikuju. Umereni avanturizam doneće im mnogo više koristi od očekivanog. Nemojte da ste previše strogi. Ne morate baš danas da odlučite šta je naredni korak, a od čega da se oprostite.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa