Dnevni horoskop za 26. septembar 2022. godine!

Ovan

Ovnovi imaju naporan dan, moraju da se izbore sa finansijskim problemima. Nepredviđeni rashodi, hitno vraćanje nekih dugova ili kašnjenje plate učiniće ih nervoznim. Samo smireno, sve će biti u redu.

Bik

Bik će danas imati jedan veoma važan razgovar, a sve što bude izrečeno će biti vrlo poverljivo. Veoma je važno da znaju da sačuvaju tajnu, inače će izgubiti poverenje prijatelja.

Blizanci

Blizanci se osećaju nekako ranjivo, ne žele da budu sami. Zvezde savetuju da ugovore druženja, izlaske... Potrebno im je nešto da im podigne raspoloženje, a ovo im najviše prija.

Rak

Rakove očekuje miran dan bez promena i iznenađenja. U drugoj polovini dana će se osetiti uznemireno, najbolje je da propetaju ili pozovu osobu od poverenja. 

Lav

Lavove očekuje veoma aktivan dan, na svim poljima će biti zauzeti. Nova poznanstva, sastanci, druženja, neka se pripreme za akciju, ali da se čuvaju preterivanja u alkoholu.  

Devica

Device mogu sebi da priušte da budu otvorene i kažu šta misle, jer će se ispostaviti da drugi prihvataju njihove ideje sa oduševljenjem. Oprezno na poslu, ne forsirajte.  

Vage

Za Vagu će se otvoriti nove mogućnosti i perspektive. Moguće je da ćete dobiti primamljivu ponudu koja će omogućiti da poboljšate finansijske situacije. Slušajte savet prijatelja.

Škorpija

Škorpije su nervozne, ne mogu da kontrolišu emocije. Zbog toga postoji mogućnost da će loše odreagovati u situaciji koja je važna za njihovu poziciju na poslu. Čuvajte se.

Strelac

Strelčevi treba da se pripreme za moguće kritike drugih i da komunikaciju svedu na minimum. Ako ovo ne uspe, potrebno je da se ekstra potrudite kako na poslu ne bi imali šta da vam zamere.

Jarac

Jarčevi prolaze kroz tranziciju u ljubavnom životu. Dan je povoljan za kompromise i dogovore, pa bi bilo dobro da rešite probleme sa partnerom. 

Vodolija

Za Vodoliju, ovaj dan donosi radost u ljubavnom životu. Pozitivni ste i druga strana to oseća. Provešćete divne zajedničke trenutke. Veče posvetite pripremi za sutrašnji radni dan. 

Ribe

Ribe će danas rešavati hitna finansijska pitanja. Budite uporni u svojim odlukama, neka vas razum i logika vode, ne podležite emocijama ako mislite da rešite novčane probleme. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa