Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine!

Ovan - Bračni odnosi se razvijaju skladno: sa bračnim partnerom možete razgovarati o najosetljivijim temama bez rizika od sukoba. Ali one koji su tek započeli vezu čekaju poteškoće. Pokušajte da se ophodite prema voljenoj osobi sa nežnošću i pažnjom. Učinite nešto lepo za njega i biće vam odgovoreno sa obostranim saosećanjem. Vikendom nisu isključene svađe.

Bik - Povoljno vreme za rešavanje materijalnih i kućnih problema. Više novca u porodičnom budžetu. Ali nemirna psihološka atmosfera je moguća u porodičnom i bračnom životu. Sukob interesa i generacija biće tipičan za ove dane. Vikendom pokušajte da se više opustite, vodite računa o svom zdravlju i ne preopterećujte se poslom.

Blizanci - Povoljan period za lični razvoj, kreativnost, učenje. Romantični odnosi se poboljšavaju: bolje ćete razumeti svoju voljenu osobu. Međutim, u ovom trenutku biće teško održati nervni sistem u stanju ravnoteže. Komunikacija sa komšijama i poznanicima može da vas unervozi, prijaće vam da provedete neko vreme sami.

Rak - Ovo vreme je preporučljivo provesti na mirnom mestu: u prirodi, pored vode, na nekoj poljani. Ovo će vam pomoći da povratite snagu i uskladite svoje stanje uma. Sredinom nedelje trebalo bi da se uzdržite od impulsivne kupovine. Nije preporučljivo trošiti novac ishitreno. Vikendom se uzdržite od generalnog čišćenja ili popravke u stanu.

Lav - Novi utisci čekaju na putovanjima i u prijateljskoj komunikaciji. Nemojte odbiti priliku da proslavite svečani događaj u toplom prijateljskom društvu, gde se osećate lagano i slobodno. Sredinom nedelje može se ostvariti vaš negovani san. Takođe možete pronaći informacije koje ste dugo tražili. Vikendom je bolje ostati kod kuće.

Devica - Ove nedelje ćete moći mnogo da postignete ako se budete ponašali inventivno i svrsishodno po pitanju karijere i finansijske podrške. Pazite na ishranu. Izbegavajte velike kupovine vikendom.

Vaga - Dobro vreme za putovanja, učenje, širenje vidika, samoobrazovanje. Sredinom nedelje, neko od vaših prijatelja može da vam se obrati sa zahtevom da pozajmi novac. To može izazvati pogoršanje odnosa, bez obzira da li dajete novac ili odbijate. Vikende je najbolje provoditi van kuće, zabavite se i upoznajte nove ljude.

Škorpija - Ako ste u poslednje vreme bili zabrinuti zbog nekih neshvatljivih događaja, sada možete razumeti pravi razlog za ono što se dešava. Ovo je dobar trenutak za rešavanje osetljivih pitanja. Moguće je da ćete imati podršku u novim poslovnim projektima. Vikendom se uzdržite od dugih putovanja i posvetite više vremena svom zdravlju.

Strelac - Brak i poslovni odnosi se poboljšavaju ove nedelje. Sredinom nedelje ne obraćajte pažnju na komentare drugih koji vas sprečavaju da ostvarite svoje snove. Prija vam da provedete vreme kod kuće sa porodicom.

Jarac - Ove nedelje zvezde savetuju da dovedete stvari u red, kod kuće i na poslu. Što više reda bude u prostoru oko vas, to će vaše zdravlje biti bolje. Ovo je dobro vreme za medicinske i preventivne procedure. Sredinom nedelje, uzdržite se od bučnih zabava.

Vodolija - Odnosi sa voljenima se razvijaju harmonično. Vaša komunikacija sa voljenom osobom će postati zanimljivija, bolje ćete se razumeti. Ovo vreme će dobro proći za one koji putuju ili su na odmoru. Sada je nova romansa sasvim moguća. U međuvremenu, vikendom pokušajte da ne planirate važne stvari.

Ribe - Nedelja je povoljna za porodični život. Iskoristite ovo da biste postigli potpuno razumevanje u porodici. Ovo je dobar trenutak za kupovinu nameštaja i kućnih aparata za dom. Sredinom nedelje, posebno čuvajte zdravlje. Vikendom se posvetite kućnim poslovima, unesite pozitivnu energiju u dom.

Izvor: Sensa