Zvezde i planete su u takvom položaju da nas podstiču da aktiviramo svoju poslovnu sferu. Astrolozi savetuju oprez- budite posebno obazrivi u ponedeljak jer je na snazi opasni aspekt Merkura i Venere koji može da nam oduzme snagu i sreću. Evo šta donosi nedeljni novčani horoskop od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine!

Ovan

Iskoristite predstojeće povoljne dane za povećanje prihoda i jačanje svoje pozicije. Vi ćete biti među najsrećnijim znacima zodijaka ove nedelje, tako da će sve što započnete biti uspešno i obećavajuće. Ako želite radikalno da promenite svoj život, onda treba da počnete što pre, ali izbegnite ponedeljak, nije dobar za posao.

Bik

Vi ste srećnici, jer lako možete da dođete do novca. On ponekad sam dolazi u vaše ruke, ali vi to često ne primećujete. Ove nedelje obratite pažnju na ono što se dešava oko vas. Sada je vreme za akciju jer jsu povoljni uslovi za nepredovanje i poslovanje. Venera će 29. preći u znak Vage, što vam krajem nedelje donosi dobro raspoloženje, prave izbore i povećanu efikasnost.

Blizanci

Ovo je dobar period da počnete sa planiranjem finansija za oktobar, pa čak i za decembar. Ako želite da povećate svoje prihode, najvažnije je da objektivno sagledate svoje mogućnosti i da kreirate ciljeve i napravite dobar plan za budućnost. Ova nedelja odlična je za trgovinu, bilo robom, bilo akcijama ili hartijama od vrednosti. Šta god da se desi, ostanite pozitivni.

Rak

Astrolozi vam savetuju da iskoristite naredni period da razvijate svoje talente, savladate nove veštine, unapređujete poslovne aktivnosti i promovišete nove ideje. Nedelja je sjajna za povećanje prihoda, stoga bi bilo dobro da se maksimalno potrudite na poslu. Morate biti oprezni kada imate posla sa klijentima i čuvajte se prevara i zlonamernih ljudi.

Lav

Da biste zadržali ili povećali prihod, astrolozi vam savetuju da se oslonite na svoje instikte i iskustvo. Neopravdani rizici u poslovnom sektoru mogu doneti gubitke, stoga nemojte bespotrebno srljati u avanture. Ovo je dobar trenutak za razmenu informacija i sticanje novih iskustava, ali nikako za nepromišljene poteze.

Devica

Ako planirate bilo koji posao zajedno s drugim ljudima, treba da znate da je velika verovatnoća da budu praćeni konfuzijom i sukobima, stoga je za vas najbolje da se oslonite samo na sebe. Ako se desi da ostanete bez novca, neka vas to ne obeshrabri, nastavite vredno da radite. Ove nedelje, planete će vam pomoći da privučete više novca u svoje živote.