Konačno, 3. oktobra Merkur prestaje da bude retrogradan, što će otvoriti finansijska vrata obilja svim znakovima horoskopa, bez izuzetka. Međutim, astrolozi su izdvojili 4 znaka koji će tokom oktobra imati mnogo više sreće i mogućnosti od drugih. Evo ko su miljenici zvezda:

Blizanci

Za vaš znak Merkur je jedna od najvažnijih planeta, tako da će oktobar biti dobar mesec za promenu pravca vašeg života. Naredni mesec biće pravo vreme da okušate sreću u nečem novom. Astrolozi vam savetuju da se ne plašite promena niti nepoznatih stvari. Budite otvoreni, stičite iskustva, slušajte mudre ljude. Oktobar vam donosi i sjajnu priliku da zaradite mnogo više novca nego inače, ali i da ga trošite na ono što će vam doneti korist u budućnosti.

Devica

Jak Merkur doneće vam sve neophodne uslove za samorazvoj. Takođe, pod njegovim uticajem, donećete ispravne i važne odluke i rešiti probleme koji dugo stoje otvoreni. Oktobar je za predstavnike ovog znaka značajan i finansijskom smislu jer će doneti mnogo sjajnih mogućnosti za uvećanje materijalnog blagostanja. Možete slobodno da ulažete jer će vam to doneti veliku dobit u budućnosti.

Vaga

Tokom oktobra dobićete značajnu podršku od Merkura, ali vaš glavni pokrovitelj, Venera, takođe je prilično jaka. Tokom oktobra moći ćete da postanete produktivniji u apsolutno svakoj oblasti rada. Uvećanje primanja čeka sve, inspiracija i motivacije će biti na zavidnom nivou. Naročito veliki uspeh čeka one koji zbog posla često putuju ili se bave kretivnim zanimanjima.

Jarac

Za predstavnike ovog znaka, Venera i Merkur nisu najbolji pomagači, ali će uticaj ove dve planete biti izuzetno značajan u narednom periodu. Zbog toga će biti miljenici sreće, naročito kada je u pitanju novac. Jarčevi će biti u prilici da dostignu još veći nivo produktivnosti. Ovo će biti neverovatan mesec za nove početke i za probanje svega novog, bilo da je u pitanju posao, lični odnosi ili slobodno vreme. Planete pooštravaju vašu intuiciju, što će u velikoj meri uticati na donošenje pravovremenih i mudrih odluka.

Izvor: Sensa