Mesec prelazi u znak Škorpije, što nas podstiče da se fokusiramo na svoju ličnost, na lični razvoj i da osvestimo koja unutrašnja osećanja treba da filtriramo. Škorpija je misteriozni znak, puna je tajni, ali jednoj stvari uvek otvoreno priistupa, a to je rad na sebi i onstantan razvoj ka boljem životu i napretku.

Horoskop ističe da je ovaj lunarni aspekt povoljan za posao, razvoj ideja i projekata, ali u ljubavi može doneti promene i izazove. Ali ne treba očajavati, ovo je prilika za rast, osvajanje nekih novih vizija i ideja kada je reč o romantičnim odnosima.

Bik

Često ste u životu slepo verovali drugima, možda ste čak i sebe smatrali naivnim. Ali sa ovakvom praksom je gotovo; upravo u ovom trenutku ćete mnogo manje verovati drugima i više slušati svoju intuiciju. Vreme je da počnete da pratite svoj unutrašnji glas, jer su svi odgovori već skriveni u vama.

Vaga

Čak i kada vaša intuicija uporno upozorava da neko nije dostojan poverenja, ponekad ipak odlučite da pružite šansu, čak i ljudima koji su vas više puta povredili. Ali na ovaj način uvek ste razočarani. Mesec u Škorpiji podstiče vas da se fokusirate na sebe i donosite odluke na osnovu sopstvenih osećanja.

Škorpija

Kada Mesec pređe u vaš znak, osetićete posebnu moć i poželećete da se zauzmete za sebe. Ponekad verujete pogrešnim ljudima, a u ovom trenutku ćete shvatiti ko je od vaših najmilijih zaista vredan poverenja i od koga bi se imalo smisla distancirati.

Izvor: Sensa