Dnevni horoskop za 12. oktobar 2022. godine!

Opozicija Merkura i Jupitera na početku dana donosi mnogo snjarenja, lažna obećanja i otkrivanje tajni. Budite oprezni u komunikaciji, jer sve što izgovorite može imati veliku težinu. Takođe, ovo je dan kada treba da preispitate poverenje nekih ljudi, kao i svoje. Popodne vas očekuje lepša energija puna saosećanja i empatije usled uticaja sekstila Meseca i Naptuna. Želite da pomognete ljudima koji su ugroženi, kojima je potrebno nešto da bi se osećali bolje.

Danas možete razmisliti o volontiranju i humanitarnom radu, angažovati se na ovim poljima i pomoći nekome kome je to potrebno. Takođe, možete se povezati sa prijateljima i porodicom, ojačati stare veze, ili ih sasčlušati, što je ponekad čoveku najpotrebnije. Dan se završava trigonom Meseca i Plutona kada doživljavate avanture, jačate svoje želje, posvećeni ste sebi. Mogući su zanimljivi planovi u kasnim večernjim satima.

U galeriji ispod pročitajte šta dnevni horoskop za 11. oktobar 2022. godine predviđa vašem znaku!

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR 2022. GODINE

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa