Mesečni horoskop ističe da Sunce ulazi u znak Škorpije 23. oktobra 2022. godine i izlazi iz znaka Vage. Ovo je period transformacija, ciklusa početka i završetka - neđšto će se novo rodii, a nešto napokon okončati. Energija Škorpije je uvek korisna kada je u pitanju razumevanje korena naših akcija, misli i osećanja. Škorpija nam pomaže da otkrijemo blokade, izlečimo svoje unutrašnje rane i postanemo svesniji svojih motiva. Mars kreće retrogradno 30. oktobra i pomaže da promenimo perspektivu, budemo snažniji i usvojimo neke nove smernice kroz život.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa mesečni horoskop od 22. oktobra do 22. novembra 2022. godine - magija u vladavini Škorpije:

Ovan

Sezona Škorpije je naporna i donosi mogućnosti za rast i transformaciju. Jupiter, planeta ekspanzije radi svoj put retrogradno kreće kroz vaš znak. Drevni astrolozi su verovali da kada je Jupiter u vašem znaku, nosite dodatni talas sreće! Nadamo se da ste osećali ovu sreću, ali ako ne, kada Jupiterove stanice direktne dođu u decembar i zaista pređu u Ovna sledeće godine, nadamo se da ćete moći da požnjete neke od ovih srećnih prednosti! Ova prelepa, pozitivna energija je na putu, tako da nemojte da se obeshrabrite ako vam je u poslednje vreme nešto zabavno. Vaša vladajuća planeta, Mars se sprema da krene u retrogradnju pod Suncem Škorpije 30. oktobra. Retrogradni Mars je povezan sa tromošću, nedostatkom motivacije, sagorevanjem i nemogućnošću donošenja odluke. Neki ljudi opisuju retrogradni Mars kao korak napred i dva nazad. Retrogradni Mars definitivno ne favorizuje žurba ili preduzimanje jakih akcija. Želi da zastanemo, razmislimo i procenimo odakle potiče naša motivacija. Pomračenje Meseca krajem omktobra može doneti promene u finansijama. Neke izmene uverenja ključne su za obilje.

Bik

Škorpija sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da će sezona Škorpije uvek biti posebna za vas. Vaša vladajuća planeta Venera biće pored Sunca na početku sezone Škorpije, pomažući da aktivirate svoje srce i navede vas da razmišljate o tome šta je zaista važno. Možda ćete morati da sednete i razmislite o svojim vrednostima i o tome kako im možete bolje služiti. Vreme je da se više posvetite sebi. Ako su vam na umu problemi u vezi, znajte da takođe možete da iskoristite ovu energiju Venere za proširenje srca i da osetite veće saosećanje. Pomračenje Sunca i mlad Mesec donose probleme u vezi, ali napokon ćete saznati da li idete pravim putem ili da li je potrebno promeniti pravac. Možda ćete otkriti da se vaše srce može otvoriti dublje i šire, a možda ćete samo osetiti osećaj veće ljubavi. Pomračenje Krvavog Meseca potom sledi 8. novembra i pada direktno u vaš znak. Ovo je neka veoma intenzivna energija, zato budite veoma nežni prema sebi.

Blizanci

Ove sezone Škorpije, Mars, planeta koja vlada našom motivacijom, nivoima energije i našim akcijama, postaje retrogradna u vašem znaku. Imati retrogradni Marsu Blizancima znači da ćete to prilično snažno osetiti! Marsu je potrebno oko 2 godine da obiđe zodijak, tako da je ova energija retka i jedinstvena. Imaćete Mars u svom znaku do marta 2023. godine, tako da je ovo definitivno energija sa kojom ćete želeti da se opustite. Dok Mars putuje retrogradno, možda ćete osetiti da se malo više krećete ka unutra. Retrogradni Mars je moćno vreme da se smirimo i razmislimo o tome šta pokreće naše postupke. Retrogradni Mars nam pomaže da otkrijemo gde naše akcije mogu biti ukorenjene u strahu i kako možemo da promenimo stvari. Pomračenje dostiže vrhunac 25. oktobra i nosi energiju novih početaka. Možete odlučiti da započnete novi projekat ili da preuzmete novog klijenta, a ovo bi moglo biti od velike koristi za vas! Samo imajte na umu da ne preuzimate više nego što možete da podnesete. Najbolje je da bude jednostavno, posebno pod svom ovom energijom. Drugo pomračenje u ovoj seriji, i finalno za 2022. godinu, je pomračenje Krvavog meseca 8. novembra, može otkriti tajnu ili pokrenuti informacije iz prošlosti.

Rak

Dok Sunce ulazi u Škorpiju, Venera lebdi blizu, šaljući talase energije ljubavi, podrške i saosećanja. Vi ste u odličnoj poziciji za primanje ove prelepe venecijanske energije, zato budite otvoreni za to! Dozvolite ovoj energiji da proširi vaše srce, stvori više lepote u vašem životu i otvori vas za novi nivo kreativnosti. Venera je planeta povezana sa odnosima, tako da ćete možda otkriti da vaši odnosi cvetaju i produbljuju se pod ovom energijom. Prelepe vibracije Venere su za uživanje, sezona Škorpije donosi pomračenja i retrogradni Mars, a oba mogu doneti nekoliko izazova. Pomračenja Sunca imaju tendenciju da donesu nove početke ili početak novog poglavlja, ali pre nego što zaista shvatimo šta je novo, prvo moramo da završimo i dovršimo staro. Retrogradni Mars je vreme da preispitamo naše motivacije i akcije. Vreme je da razmislimo o tome šta nas zaista pokreće i gde strah može da stoji na putu. Poslednji veliki kosmički događaj sezone Škorpije je pomračenje Krvavog Meseca koje dostiže vrhunac 8. novembra u znaku Bika. Ovaj Krvavi Mesec ima veoma jak intenzitet i može doneti tačku kraja ili završetka nečega u vašem životu. Ali svaki kraj je šansa za početak.