Nova nedelja je pred nama, stižu nam dani kada možemo ostvariti nove visine. Da li ste kreirali svoje namere? Znate li za koje ciljeve ćete u narednih 7 dana ostvariti? Ponekad, čak i kada detaljno isplanirate svaki korak, postoji rizik da se mogu pojaviti prepreke i izazovi.

Od njih ne treba bežati, niti očajavati kada se suočite sa preprekama. Svaki izazov može biti šansa za rast, može vas podstaći da krenete drugim putem i naučite nešto novo o sebi. Suočite se sa izazovima, i ako verujete u svoje sposobnosti, možete iz ove borbe izaći jači.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuju izazovi ove nedelje, od 17. do 24. oktobra 2022:

Rak

Ove nedelje ćete biti prilično zauzeti na polju karijere. Čeka vas mnogo zadataka i projekata koji vam mogu oduzeti mnogo energije, a nedostatak energije može se ispoljiti i u padu motivacije i dobrog raspoloženja. Ne zaboravite da odvojite vreme za odmor!

Vaga

Možda mislite da bi poslednja nedelja ovog meseca trebalo da vam da podsticaj i u pravu ste; ove nedelje ćete imati mnogo snage, ali ćete se istovremeno suočiti sa izazovima koji će od vas zahtevati ovu snagu. U narednih 7 dana očekuju vas brojni izazovi u raznim oblastima, ali zapamtite da možete skoro sve.

Ribe

Skloni ste da se često izgubite u svojim mislima i propustite neke važne informacije u stvarnom svetu. Živite u carstvu snova. Samo ove nedelje možete izgubiti izuzetnu priliku zbog sopstvenog sanjarenja. Ostanite prisutni i prizemni, i zapamtite da je važno da hodate svetom otvorenih očiju.

Izvor: Sensa