Nedeljni novčani horoskop od 17. do 23. oktobra 2022. godine!

Ovan

Uticaj planeta će Ovnu dati emocionalnu i unutrašnjuharmoniju, ali vredi uzeti u obzir da je sada ovaj sklad vrlo lako narušiti, posebno u subotu i nedelju. U teškim stvarima koje se odnose na novac ili posao, astrolozi savetuju da slušate savete drugih ili delujete iz iskustva, ali ne rizikujete i ne verujete intuiciji. Astrološka situacija pogoduje ispravljanju prošlih grešaka, poslovnoj aktivnosti i rastu karijere.

Bik

Biće mnogo malih problema ove nedelje, ali Bik će moći da preživi ove prepreke. Uspeće u poslu i karijeri. Preporučljivo je da se ne plašite timskog rada i komunikacije sa ljudima uopšte. U teškim trenucima, Bik će vam pomoći da ostanete kod kuće. Početkom nedelje planete će Bika učiniti neranjivim za tok negativnosti, ali pod uticajem Venere to može umnogome da smanji njihovo samopouzdanje. Ovo će negativno uticati na zaradu.

Blizanci

Blizancima je bolje da počnu da štede, i to ne u subotu, već nekoliko dana pre početka negativnog perioda. Period nije povoljan za veliku kupovinu. Očekuju se nevolje za mnoge predstavnike znaka koji su angažovani u oblastima gde je potrebno da se izraze rečima i komunikacijom. Bogatstvo se sada ne može postići lukavstvom, pa je bolje izabrati humane metode – možda neće doneti mnogo novca, ali će zadržati status i autoritet.

Rak

Nežno ubeđivanje i logično rezonovanje ključ su poslovnog uspeha, posebno vikendom. Rakovi, poput Blizanaca, ni u kom slučaju ne bi trebalo da krše pravila lepog ponašanja. Takođe je važno ispunjavati dužnosti i poštovati utvrđene propise. Na radnom mestu i poslu, ovo će postati garancija stabilnosti. Bolje je kupovati sada samo ako postoji potreba. Možete sebe počastiti nečim prijatnim i stvarima koje odavno želite.

Lav

Sve što negativna Venera može da ometa Lava jeste da im oduzme deo energije i snage. U finansijskom sektoru, najverovatnije, sve će ostati nepromenjeno. Glavna stvar je zadržati dobro raspoloženje i boriti se protiv tvrdoglavosti. Poželjno je da svi Lavovi koji zauzimaju visoke pozicije pokažu svoje liderske kvalitete. Ako tokom ovih sedam dana morate da insistirate na svome, preporučljivo je to učiniti oštro i racionalni. U suprotnom, takve akcije će dovesti do sukoba i ozbiljnih finansijskih gubitaka. Nema potrebe da menjate uslove rada.

Devica

Astrolozi preporučuju Devicama da ovu nedelju provedu sa ljudima koji mogu pružiti podršku. Važno je da im pokažete pažnju i brigu. Sve će se to Devici vratiti stostruko, ali možda ne sada. Takođe, vredi zapamtiti da ukoliko ustanete ranije ujutru možete da zgrabite više mogućnosti. Tako će Devica imati više vremena da postane uspešnija i sve zadatke završi tačno na vreme. Sve finansijske poteškoće biće prevaziđene zahvaljujući marljivosti i samopouzdanju. Možete napraviti važne akvizicije i investirati u razvoj poslovanja, ali pazite zsa pozajmicama.