Mesečni horoskop za novembar 2022. godine!

Ovan

Za Ovna će novembar biti prilično turbulentan i promenjiv mesec. Početak meseca je pogodan za sticanje novih znanja koja možete odmah primeniti u praksi. Situacija će se dramatično i naglo promeniti, a vi ćete morati da se prilagodite okolnostima. Međutim, u usponima i padovima života srešćete dobre prijatelje i odane saveznike koji će vam pomoći da prebrodite težak period. Od sredine novembra sve će početi da se smiruje, više neće biti razloga za bes i konflikte. U ovom trenutku možete planirati završetak važnih stvari, prilagoditi planove za budućnost, kao i velike kupovine. Što se tiče ljubavi, Ovnovi će u novembru zablistati. Odnosi će postati zanimljiviji i bogatiji. Ali uzdržite se od direktnog pojašnjenja najvažnijeg pitanja: voli - ne voli. Pustite da se veza sama razvija.

Bik

Novembar će Biku doneti mnogo zanimljivih stvari. Događaji koje niste očekivali i za koje niste bili spremni ući će u vaš odmereni život. Predstavnike znaka čekaju susreti sa ljudima koji im mogu pomoći u poslu. Od njihovih rezultata zavisiće budućnost Bikova. Intuicija će vam reći kako da se pravilno ponašate. Sredinom meseca moguća su velika novčana primanja iz neočekivanih izvora. Međutim, i troškovi će se povećati. Oni će biti povezani sa kućnim poslovima i biće hitni. U ličnom životu će doći dugo očekivani mir. Odnosi će se razvijati upravo onako kako ste sami želeli. Male poteškoće, bez kojih život nijednog para ne može, samo će ojačati vezu.

Blizanci

Za Blizance, novembar će biti vreme za razmisljanje. Zakažite najvažnije stvari početkom meseca. U ovom trenutku imaćete sreće, a izazove ćete lako rešavati. Ipak, nakon 10. novembra očekuju vas nove turbulencije. Zvezde vas savetuju da budete strpljivi i više puta razmislite o svakom koraku. Odluke donete u drugoj polovini novembra biće odlučujuće i uticaće na vaš život do leta. Sredina meseca moguća su romantična iznenađenja. Međutim, oni neće dovesti do bilo kakvih velikih promena. Ali ćete se dobro provesti i opustiti nakon napornih radnih dana. Kraj meseca je pogodan za kućne poslove. Organizujte se, oslobodite se nepotrebnih stvari.

Rak

Zvezde kažu da će novembar biti relativno miran mesec za Rakove. Sve negativne biće u prvoj dekadi meseca. U ovom trenutku će vas sustići nerešeni problemi iz prošlosti. Na osnovu toga, odnosi sa drugima mogu se pogoršati. Ali od sredine meseca, disharmonija će se povući, a sreća će se ponovo okrenuti prema vama. Posle 15. novembra možete bezbedno da pravite planove, donosite važne odluke i poboljšavate malo narušene odnose. Kreativni Rakovi će moći da preokrenu ovaj period u svoju korist, pošto su postigli popularnost, pa čak i slavu. Na kraju meseca obratite pažnju na svoje zdravlje. Obnovite svoju energiju, više se odmarajte.

Lav

U novembru bi Lavovi trebalo da prebace fokus sa karijere na kućne poslove. Samo tako će biti moguće održati unutrašnju harmoniju. Početak meseca doneće niz dosadnih trzavica. Oni će vas naterati da razmislite o tome da li ste izabrali pravu oblast. Sredinom meseca Lavovi će moći da dopune novčanik. Krajem meseca mnogi problemi će se nekim čudom rešiti bez puno truda. Lavovi će moći dodatno da ojačaju svoj finansijski položaj i da se izbore sa nagomilanim poslom. Zvezde obećavaju romantičnu avanturu ili sudbonosni sastanak.

Devica

Kao i mnogi drugi znaci, novembar za Devicu će početi sa poteškoćama. Glavna poteškoća će biti unutrašnja nelagodnost. To će ometati rad i komunikaciju i neće vam dozvoliti da izvučete prave zaključke iz situacije. To će dovesti do ishitrenih odluka i dalekosežnih posledica. Odbacivanje sebičnosti i pokušaj da se sagleda šta se dešava sa stanovišta partnera donekle će izgladiti oštre uglove. Druga polovina meseca je dobra za nove početke i istraživanje novih područja. Device mogu dobiti zanimljive ponude za karijeru koje bi trebalo da prihvate. Možda neće biti druge šanse. Period takođe favorizuje selidbu i promenuljubavnog statusa. Kraj novembra obećava iznenađenja i promene. Moguće su dobre vesti izdaleka koje će vas naterati da promenite svoje ranije napravljene planove.