Horoskop za vikend od 21. do 24. oktobra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Devici vas poziva da se dobro brinete o sebi dok prolazi kroz vaš zdravstveni sektor. To je posebno važno u subotu, kada se Mesec petlja sa vašom vladajućom planetom Mars. Osetićete njegove efekte akutno. Konjunkcija između Sunca i Venere u Vagi podiže vaš odnos na novi nivo, a trigon između Merkura u Vagi i Saturna daje vam alate koji su vam potrebni da ostvarite svoje snove.

Bik

Mesec u Devici osnažuje vašu kreativnost. Čak vas ni kvadrat do Marsa ne izbacuje iz igre. Merkurov trigon sa Saturnom udvostručuje vaš talenat, dajući vam dozu praktičnog znanja koje vam je potrebno da stavite uspeh na dohvat ruke. Mesec u Vagi naglašava važnost praktikovanja zdrave ljubavi prema sebi i brige o sebi, kao i konjunkcija između vaše vladajuće planete, Venere i Sunca.

Blizanci

Mesec u Devici osvetljava dom i porodicu u vašoj karti, podsećajući vas da provodite vreme sa ljudima koje volite, čak i dok kvadrat Meseca sa Marsom izaziva nervozu i sukobe. Srećom, Merkur u Vagi u trigonu sa Saturnom u Vodoliji, dodajući notu mudrosti i stabilnosti danu. Kako se Mesec u Vagi spaja sa Merkurom i konjukcijom Sunca i Venere, romansa ispunjava vazduh.

Rak

Mesec u Devici vas podstiče da doprete do svoje zajednice. Potražite načine da budete od pomoći i napravite razliku. Stelijum planeta u Vagi, posebno konjunkcija između Sunca i Venere, usmerava vašu ljubav i pažnju na ognjište i dom. Trigon između Merkura i Saturna daje vam uvid u vašu situaciju i pomaže vam da kreirate praktičan okvir za završetak vaših projekata i postizanje vaših ciljeva.

Lav

Mesec u Devici se fokusira na bezbednost, detalje i specifičnosti vaših finansija, dok kvadrat Meseca sa Marsom i opozicija Neptunu mogu da vas učine ranjivim na preterivanje i prevaru. Mesec u Vagi se pridružuje stelijumu planeta u vašoj trećoj kući komunikacije, posebno moćnoj konjukciji između Sunca i Venere. Ovo je povoljno vreme za učenje i širenje znanja.

Devica

Mesec u Devici povećava vašu osetljivost, a njegova opozicija Neptunu to udvostručuje! Na sreću, vaša vladajuća planeta, Merkur, u trigonu sa Saturnom, utiče na dobro donošenje odluka. Stelijum planeta u Vagi vas finansijski osnažuje, posebno konjunkcija između Sunca i Venere. Pazite na finansije i izbegnite impulsivne kupovine, jer kvadrat od Meseca do Marsa i opozicija Jupiteru mogu da vas učine sklonim trošenju.

Vaga

Mesec u Devici poboljšava snove i mistična iskustva, a njegova opozicija Neptunu to naglašava. Ovog vikenda pronađite načind a se opustite i uživate u blagodetima svakog trenutka. Mesec se takođe pridružuje vašoj vladajućoj planeti, Veneri, u konjunkciji sa Suncem u Vagi u vašoj prvoj kući. Bićete u centru pažnje i uživate u tome, kao i da inspirišete ljude oko sebe. Trigon između Merkura u Vagi i praktičnog Saturna u Vodoliji to budi u vama.