Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine

Ovan

Za Ovna, ova nedelja će biti veoma raznolika. U prvoj polovini nedelje biće nepovoljno vreme za učenje i putovanja. Povećava se vaša sklonost riziku, potreba za snažnim emocionalnim manifestacijama. Kontrolišite negativne emocije. Druga polovina nedelje može biti povezana sa povećanim nesuglasicama u partnerskim odnosima. U bračnim odnosima, prema partneru se ponašajte nežnije i ljubaznije, izbegavajte sporove.

Bik

Bik će u prvoj polovini nedelje primetno poboljšati bračne odnose. To ne znači da će svi problemi biti rešeni i problemi otklonjeni. Međutim, kod bračnog partnera ćete videti spremnost da preuzmete odgovornost za rešavanje konkretnih pitanja i budete konstruktivni. Trudite se da poboljšate odnose sa prijateljima. U drugoj polovini nedelje treba posvetiti više pažnje zdravlju.

Blizanci

Blizanci će tokom prve polovine nedelje moći da ostvare značajno poboljšanje zdravlja. Preporučuje se aktivno vežbanje i jačanje imuniteta. Takođe je dobro vreme da se oslobodite loših navika, promenite dnevnu rutinu. Ako ste zaljubljeni, izbegavajte izlive ljubomore. Sa partnerom i decom se potrudite da pronađete zajednički jezik.

Rak

Rakovima u prvoj polovini nedelje, zvezdama se savetuje da izbegavaju stresne situacije. Nemojte se preopteretiti na poslu, posebno ako je vaša aktivnost povezana sa mentalnim radom. Za romantične veze i brak, ovi dani su odlični. Ovo je retko vreme kada će u paru zavladati međusobno razumevanje, zasnovano na dubokom osećanju međusobne ljubavi. Možda će neki Rakovi želeti da formalizuju svoju vezu. Preporučuje se da provedete više vremena na zabavi, prisustvujete svečanim događajima, koncertima.

Lav

Lavovi u prvoj polovini nedelje imaće izuzetno povoljno vreme za uspostavljanje savršenog reda u porodici i kući. Za ovo vreme možete zakazati generalno čišćenje u stanu. Ne morate sami da čistite, perete, perete, peglate i iznosite planine smeća i starih nepotrebnih stvari. Sve ovo možete učiniti zajedno sa članovima svoje porodice. Očekuju vas napetosti u ljubavi ako otvoreno ne komunicirate sa partnerom.

Devica

Device će u prvoj polovini nedelje imati dobar provod za romantična poznanstva na putovanjima. Ako je takav sastanak već održan, moguće su česte posete tokom ovog perioda. Imaćete i mnoga druga prijatna iskustva vezana za putovanja, komunikaciju sa ljudima i razmenu informacija. U drugoj polovini nedelje, možda ćete otkriti da vam je potreban novac. Ovih dana ne treba kupovati skupe poklone i predmete koji vam nisu potrebni.