Ovan - karta Drvo

Ove nedelje u romantičnoj vezi osnažićete odnos sa prtnerom i ništa neće moći da ga poremeti. Među partnerima na ovoj mapi postoje veoma duboka, jaka osećanja i zajednički interesi. ovo neće biti prolazna romansa, već odnos u kojem ćete razmišlčjati o budućnosti. Osećanja su duboka i spremni ste čak i da rizikujete zbog ljubavi.

Bik - karta Pismo

Zapečaćeno pismo označava poverljivu poruku koja se tiče dvoje ili samo uskog kruga ljudi, nešto što nije za svačije oči. Moguće je da će se u ljubavi pojaviti neke tajne, ali to neće biti ništa izazovno. Moguće je da ćete ojačati vezu, ali izbegnite prolazne intrige.

Blizanci - karta Žena

Blizance ove nedelje očekuje topla porodična atmosfera. Važno je da razvijate ljubav prema sebi, ali i da se setite lekcija kojima su vas naučile važne žene u vašem životu. Blizanci u pitanjima veza će pokazati mekoću, senzualnost, želju za harmonizacijom odnosa. Oni koji su u vezis ada mogu odnažiti odnos, bolje se razumete, povezani ste snažnom energijom ljubavi. Vaša zajednica neće biti razotkrivena, osetićete svoju unutrašnju vezu sa voljenom osobom.

Rak - karta Buket

Rakove ove nedelje u ljubavi čekaju lepota, radost, rast, velika sreća, zadovoljstvo, prolaznost trenutka, kao i senzualnost, seksualna privlačnost svog partnera. Očekuju vas divna iznenađenja, pokušajte da izrazite cvećem ljubav. Cveće govori univerzalni jezik ljubavi, a svaki iam svoje posebno značenje. Očekuje vas harmonija, a čak i oni koji su iamli turbulencije u vezi, sada mogu doći do pomirenja.

Lav - karta Sidro

Sidro ukazuje da možžete pronaći mirnu i sigurnu luku u ljubavi. U vezi vas čekaju čvrsti temelji, prijatna energija, opostizanje zajendičkih ciljeva. Ovo ej vreme stabilnosti i mirnih mora ljubavi, ali ne dozvolite da to preraste u monotoniju. Akos e osećate usamljeno, razgovarajte sa prijateljima i porodicom otvorena. Osećanja ne treba potiskivati,a možda vas baš oni i upoznaju sa nekim ko vam se dopada.

Devica - karta Horus

Devici ove nedelje karta predviđa izazove i nesporazume u vezi, ali ako postoji ljubav, sve je moguće prebroditi. ne dozvolite da se problemi nagomilaju, kao ni da se pojavi hladnoća. Otvoreno komunicirajte sa partnerom. Mnoge Device će sada želeti da se posvete sebi i pronađu unutrašnji mir. Rešenje za sve prepreke je kompromis.