Mesečna numerologija za novembar 2022. godine!

Kako biste pročitali detaljniju mesečnu numerološku prognozu, prvo morate izračunati broj svoje sudbine. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 13.08.1984. godine, razunate na sledeći način: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 - 3 + 4 = 7 Broj sudbine u ovom slučaju je Sedmica.

Pročitajte svoju mesečnu numerološku prognozu za novembar 2022. godine:

Jedinica

U novembru vam se čini da sve počinje ispočetka, sve se menja, nastupiće oporavak i nalet energije. Prošlog meseca ste se verovatno oprostili od nečega nepotrebnog čemu više nije mesto u vašem životu. Vreme je da se popuni prazan prostor. Nemojte očekivati da vam sve padne sa neba, već strpljivo i polako gradite nove i pozitivne stvari u životu. Moguće je da vas očekuju velike promene. Započnite novu naviku, isprobajte novi izgled, pripremite nešto neobično za sebe. Sada je najbolje vreme da promenite svoj životni stil. Za neke odluke možda nećete imati podršku, ali razmislite koliko je vredno i posvetite se sebi.

Dvojka

Energija u novembru biće usmerena na to da odmerite prednosti i nedostatke u svim oblastima vašeg života. Važno je da se ne zaglavite u donošenju prave odluke, već da idete dalje ka ostvarenju svojih dugoročnih ciljeva. Drugi mesec numerološkog ciklusa je vreme kada ne mislimo na sebe, već na svoje voljene. Sve što sada uložite u odnose sa porodicom, rođacima, prijateljima, vratiće vam se stostruko. Imaćete pojačanu intuiciju, a šesto čulo vam šapuće kojim stazama da krenete.

Trojka

U ovom periodu bićete u centru pažnje. Energija broja 3 je energija kreativnosti i samoizražavanja. Ako ste dugo želeli nešto da kažete svetu, došlo je vaše vreme. Ovo je dobar period za učenje i deljenje znanja. Ljudi oko vas su spremni da vas saslušaju i podrže. Nema pritiska, samo radost i mir. Ovog meseca ćete možda osetiti želju da ispunite žiivot. Posvetite se onome što želite, ne brinite se da nećete uspeti. Imate samopouzdanje i sjajnu iskru u sebi. Period nije povoljan za pozajmice.

Četvorka

Novembar postaje sigurno utočište, očekuju vas rutina, mir i sklad.Ovo nije dosadna rutina, već ukazuje na mir i spokoj. Vreme je da dovedete stvari u red u svom životu, stavite sve na police i sve postavite na svoja mesta. Red u domu ukazuje na red u umu. U ovom periodu, sam život vam otvara oči za nešto što ranije niste videli ili niste primetili. Ovo se može odnositi na bilo koju oblast: odnose, finansije, posao, zdravlje. Novembar je pogodan i za realizaciju onih projekata koje već dugo negujete u svojoj glavi. Vaša efikasnost vam privlači nove mogućnosti!