Horoskop za vikend od 4. do 7. novembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ribama u petak u konjunkciji sa Neptunom, budi vašu nežniju stranu dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kvadrat Mesec-Mars pobuđuje vaš temperament. Na sreću, optimizam koji stvara konjukcija Meseca sa Jupiterom će vas podići iznad sukoba. Subotnja opozicija Venera-Uran donosi promenu u vaše odnose i vaše finansije. Zaustavite se i razmislite pre nego što preduzmete akciju. Uživajte u povezivanju sa srodnim dušama ove nedelje uz pomoć sekstila Mesec-Saturn-Mars.

Bik

U vašem sektoru prijateljstva nalazi se Mesec u Ribama, koji je u konjunkciji Neptuna i Jupitera. To čini ovaj dan idealnim za druženje sa prijateljima. U subotu, Mesec u Ovnu osvetljava snove i mistične poslove u vašoj natalnoj karti. U međuvremenu, opozicija između vaše vladajuće planete, Venere i Urana menja i vaš odnos sa voljenom osobom i vaš odnos sa samim sobom. U nedelju, sekstil Mesec-Saturn-Mars podstiče strast i profesionalne ambicije.

Blizanci

Konjukcija u petak između Meseca u Ribama, Neptuna i Jupitera donosi vam mogućnosti za karijeru. Podstaknite svoju kreativnost i iskoristite svoju sreću. Subotnji Mesec u Ovnu poziva vas da se igrate sa prijateljima. U međuvremenu, opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašem načinu života i promenu u vašoj svesti. U nedelju, sekstil Mesec-Saturn-Mars otežava vam da mirno sedite, tako da ćete stalno imati želju da se razvijate.

Rak

Petak podiže vaše raspoloženje na magične načine dok Mesec u Ribama spaja Neptun i Jupiter u vašoj devetoj kući avanture i ekspanzije. Izađite iz rutine i idite da se zabavite danas. Mesec u Ovnu u subotu stavlja reflektor na vašu karijeru, dok opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašim romantičnim i platonskim odnosima. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu jača vaše ambicije.

Lav

Zahvalite se konjunkciji Meseca u Ribama sa Neptunom i Jupiterom za povećanu osetljivost i glas intuicije. Dobro to iskoristite; učinite nešto ljubazno za nekoga i podignite mu raspoloženje. Mesec u Ovnu u subotu insistira da izađete iz zone komfora i sa igrom se krećete kroz život, dok opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašu karijeru i život u kući. Nedeljni sekstil Mesec-Saturn-Mars pruža energiju koja vam je potrebna za rešavanje problema u vezi.

Devica

Ljubav i romansa u petak kada je Mesec u Ribama u konjunkciji je sa Neptunom i Jupiterom i osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva. Subotnji Mesec u Ovnu osvetljava intimnost, podsećajući vas da nastavite da se udvarate svojoj voljenoj osobi. Opozicija Venera-Uran donosi promenu u pitanjima koja uključuju komunikaciju i vezu, kao i u načine na koje širite svoje vidike. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu podstiče vaše ambicije.