Horoskop ističe da je danas pomračenje punog Meseca, 8. novembra, i da donosi snažnu energiju. Mesec će potpuno biti prekriven senkom koju stvara Zemlja i stvoriće se potpuno pomračenje punog Meseca u Biku. Astrolozi predlažu da je na ovaj dan dobro činiti određene stvari dok druge treba izbegavati kako ne biste priukli lošu energiju.

Saznajte šta je dobro učiniti dok je pomračenje Meseca:

  • Pomozite onima oko sebe - Pružite ljudima podršku koja im je potrebna. Svako dobro delo je lek za dušu i prečica do sreće. Kada se povežete sa drugim ljudima i činite dobre stvari, sve postaje lakše, jednostavnije, lepše. Stvaranje kruga dobrih dela je životna misija svakog od nas. Pružite emocionalnu pomoć svakome kome je potrebna. Takođe je dobro delo prekinuti sukob i pokušati zakopati ratne sekire.
  • Vratite dugove - Ovo je sjajan trenutak da vratite novac onima od kojih ste ga pozajmili. Ako želite da se osećate bolje i budete srećnio, važno je da se oslobodite svih repova iz prošlosti. Danas je najbolji dan za ovo. Što više smanjite dugove, osećaćete se rasterećenije i slobodnije.
  • Oprostite i zamolite za oproštaj - Danas pokušajte da rešite konflikte i loše odnose. Onima koji su vas povredili optrostite, skinite taj teret sa sebe i nastavite dalje - bez loših misli i teških emocija. Sa druge strane, zatražite oproštaj od svih onih koje ste vi povredili i uvredili. Pokušajte da raščistite sve odnose i povežite se na novom nivou.

Šta ne treba da uradite 8.11.2022. za vreme pomračenja Meseca po mišljenju astrologa:

  • Danas je važno da ne ulazite u konflikte. Izbegnite svaki sukob i pokušajte da rešite problem kompromisom i dogovorom. Budite izuzetno taktični. Moguće je da će stvari koje da rešite moći da donesu bolje uslove za vaše odnose.
  • Danas ne bi trebalo da rizikujete. U danima potpunog pomračenja Meseca, pa čak i u Biku, bolje je ne rizikovati. Ovo je posebno tačno u finansijskom sektoru. Skupe kupovine je bolje odložiti do sutra. Nema potrebe da ulažete u nepouzdane stvari. Sve radite tako što ćete razmisliti pre svakog poteza. Pažljivo donosite odluke.
  • Nemojte dan provoditi u samoći ili očajanju - Danas se povežite sa prijateljima i porodicom. Provodite vreme zajedno, u ljubavi, divnoj energiji, povežite se sa drugima. Izađite i zabavite se, razgovarajte otvoreno. Svakako je bolje dan provesti u društvu nego u samoći.

Izvor: Sensa