Godišnji horoskop - U 2023. godini može da nas očekuje prilično puno izazova, ali ako sačuvamo pozitivan duh i ostanemo u skladu sa svojom prirodom, lepe okolnosti će u vašem životu kao i uvek preovladati. Važno je da verujete da će biti dobro, a onda će tako zaista i biti. Ne obazirite se na tuđu negativnost i nezadovoljstvo. Umesto da dopustite da vas to na životnom putu poremeti, vi birajte sreću, budite spremni da se borite za ono što želite.

Pošto vas očekuje emotivni i životni rolerkoster, puno uspona, padova, izazova i lepših trenutaka, astrolozi su izdvojili nekoliko saveta za svaki znak na polju ljubavi i novca koji im mogu pomoći da izbegnu neprilike, a usvoje dobre stvari.

Saznajte koji je astrološki savet za vaš horoskopski znak za 2023. godinu:

Ovan

Ovan u ovih dvanaest meseci svakako treba da izbegava veze na daljinu. Ovakva ljubav može biti veoma bolna za samopoštovanje, dovesti do nervoze. Novac se može i treba trošiti na voljene, ali samo bez preteranog apetita. Oprez u rukovanju finansijama Ovnovima definitivno neće nauditi, čak i ako uspeju da zarade mnogo.

Bik

Bik će možda imati nove finansijske mogućnosti na pomolu, i to već na početku godine. Neke ideje je najbolje da sačuvate za sebe. Najbolje vreme za kupovinu je sredina proleća, početak leta i rana jesen. U ljubavnim poslovima uvek će nešto poći po zlu. Bikovi treba da se otvore za ljubav jer se njihov status "usamljen" može lako promeniti u "zauzet".

Blizanci

Ljubav će postati glavna oblast života Blizanaca. Ovo je odlično vreme za komunikaciju, potragu za srodnom dušom. Možda ćete se sresti sa nekim pogrešnim ljudima, ali vaše srce će znati kome može da veruje i da pruži šansu. Što se tiče sfere posla, poslovanja i finansija, ovde će sve biti stabilno veći deo godine, ali izbegnite rasipanje.

Rak

Početak godine obeležiće iluzorni osećaj finansijske vedrine. U stvari, ovo će biti pogrešna percepcija stvarnosti. Rakovi moraju biti oprezni da ne izgube ono što je prethodno postignuto. Ostatak godine biće izuzetno produktivan i finansijski uspešan. Ljubavna sfera za Rakove će takođe biti povoljna, ali sa malim upozorenjem: Rakovi moraju biti iskreni i emotivno otvoreniji.

Lav

Lavovima u oblasti novca je potrebno da budu metodični, marljivi i odgovorni. Još jedna stvar je važna: zdravlje. Lavovi će biti uspešni u gotovo svim oblastima aktivnosti. U ljubavi će sve direktno zavisiti od raspoloženja. Zato je važno pratiti druge oblasti i zdravlje da biste uspeli u ljubavi.

Devica

Device treba da udaraju dok je gvožđe vruće. Prva polovina godine biće izuzetno produktivna. Možete naći posao ili tražiti nove izvore prihoda. Počevši od sredine leta, može početi period kreativne i intelektualne stagnacije. U ljubavi, Device treba da budu iskrene i otvorene. Ovo posebno važi za one koji su u potrazi za srodnomdušom. Ako osobi ne kažete istinu o sebi, to će izazvati rani prekid.