Novčani horoskop za decembar 2023. godine!

Ovan

U decembru će retrogradni Mars biti u sekstilu sa Hironom, što će malo usporiti impulsivnog Ovna, ali će to igrati pozitivnu ulogu u upravljanju novcem. Promišljene i dugo planirane kupovine biće najuspešnije. Pored poželjnih nabavki, povoljan je period za trošenje na putovanja. Takođe, u ovom mesecu je dobro da se posvetite popravkama automobila i stvarima u kući. Uložite u svoje zdravlje, posebno u rekreaciju.

Bik

Venera u Jarcu u sekstilu je sa Saturnom od 2. decembra i može usporiti finansijske tokove rođenima u Biku. Očekuju vas samopouzdanje i postojanost. Ipak, razumna ušteda može vam donet veći uspeh. U prvoj polovini decembra period je povoljan za opemanje kuće i kupovinu nameštaja. Harmonizacije prostora može se povoljno odraziti i na odnose.

Blizanci

Decembar će za Blizance biti period smirenosti i stabilnosti, posebno u finansijskoj sferi. U prvoj polovini meseca horoskop ne preporučuje donošenje kardinalnih odluka vezanih za novac i velikih finansijskih transakcija. Od 6. do 10. decembra Merkur kreira kvadrat sa Jupiterom, što će otežati velike transakcije na poslu. Ostatak vremena Blizanci su osigurani od rizika i kašnjenja u poslovanju. Najuspešnije će biti kupovine vezane za savremene tehnologije.

Rak

U decembru će Rakove brige oko finansija biti uveliko preuveličane. U teškim okolnostima ne treba gubiti optimizam. Očekuju vas prijatna novogodišnja novčana iznenađenja. Finansijska podrška je moguća čak i kada vam situaciji izgleda beznadežno. Dva idealna perioda za kupovinu u decembru pomoći će Raku da se oraspoloži. Od 5. do 7. decembra je najbolje vreme za kupovinu aparata i nameštaja, a od 24. do 29. decembra su dobri dani za kupovinu odeće, nakita i novogodišnjih poklona za najmilije.

Lav

U decembru će Lavu biti potrebna veća suma novca, ali će biti ograničeni sredstvima. Sukob velike želje i mogućnosti pojačaće kvadrat sanjivog Neptuna i Jupitera. Moraćete neke planove da odložite za kasnije. Pokušajte, ako je moguće da izbegnete pozajmice. Moguće je da će neki poslovni partner ili klijent pomoći kroz ulaganje. Poslednjih dana decembra 2022. trigon Sunca sa Mesecom biće srećan aspekt za porodičnu kupovinu.

Devica

Moraće da bira između štednje i željene potrošnje. Zvezde ne preporučuju da sada načinjete novac ako ste nešto uštedeli, jer ga vredi sačuvati za budućnost. Device koje idu na službena putovanja mogu više da zarade. U poslednjoj dekadi meseca, harmonični aspekti Merkura sa Neptunom i Venerom idealni su za kupovinu stvari koje se odnose na lepotu, negu.

Vaga

U decembru Venera je u kvadratu sa Jupiterom i Neptunom, što može da zavede čak i najiskusniju Vagu. Neke vesti vezane za novac mogu se pokazati lažnim. Ne shvatajte informacije ozbiljno dok se ne uverite u njihovu autentičnost. Kada se situacija promeni, posvetite se sebi, negujte sebe i brinite o svojoj lepoti i zdravlju, u to vredi uložiti.