Horoskop za vikend od 2. do 5. decembra 2022. godine!

Ovan

Za Ovnove, predstojeći vikend je dobro vreme da ga provedu sa porodicom. Odložite sve ranije planirane aktivnosti i putovanja za naredi vikend, a ovoga puta povežite se sa porodicom, uživajte u ukusnoj hrani, opuštajte se.

Bik

Ovaj vikend ćete najbolje provesti kod kuće, a nedelja je idealna za druženja sa starim prijateljima. Dogovorite sastanak, očekuju vas prijatni razgovori i revidiranje uspomena. Komunikacija sa prijatnim ljudima ne samo da ćevas razveseliti, već će vas podstaći da se razvijate.

Blizanci

Izbegavajte preterivanje u bilo čemu, posebno ako idete na neke proslave. Ovaj vikend iskoristite da se odmorite kako biste cele sledeće nedelje bili produktivni.

Rak

Dugo očekivani vikend donosi različito raspoloženje. U subotu vas očekuju nervoza i napetosti, ali savršeno finale nedelje. Dobro se naspavajte i idite na mesta koja dugo želite da posetite.

Lav

Da biste se oslobodili stresa nagomilanog tokom svakodnevnog života, Lavovi ovog vikenda moraju da isključe društvene mreže, da ne čitaju vesti i da budu u stalnom pokretu. Budite što aktivinji: idite u muzej, pozorište, izložbu, bavite se sportom ili jednostavno prošetajte. I što je najvažnije, ostanite pozitivni.

Devica

I Devicama sće ovog vikenda najviše prijati odmor i opuštanje. Brinite os vom zdravlju, negujte sebe. Iskoristite trenutke za opuštanje na način koji vam prija - masaža, čitanje knjige, gledanje omiljenih filmova...