Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2023. godinu za prva tri znaka Zodijaka - Vaga, Škorpija, Strelac!

VAGA

Tokom prvih meseci 2023. godine, ljubavni sektor Vage će pasti pod uticaj Neptuna, zvezde sa ne baš dobrom reputacijom. Istina je da ova planeta povećava rizik od usamljenosti, na isti način na njoj može učiniti da sve postane previše neodoljivo. Međutim, u ljubavi, Neptun daje veliku prednost: to je najbolja garancija iskrenosti i dugoročne posvećenosti. Vage koje žele da imaju stabilnu i iskrenu vezu biće potpuno zadovoljne. Ipak, prva polovina 2023. je odlično vreme za veridbu, venčanje ili za obnovu veze.

Astrolozi kažu da će se čvrstiti ljubav između već formiranih parova. Slobodna srca će se angažovati na neočekivan način, na neuobičajenim mestima, sa nepoznatim ljudima; ukratko, zaljubićete se na prvi pogled!

Ali ako ste rođeni u prvoj dekadi vašeg znaka, verovatno ste stidljiviji, osećajniji, pa postoji rizik da Potrudite se da budete izražajniji: to će olakšati odnose sa vašim partnerom. U drugom delu 2023. godine, Vage će se suočiti sa nekim problemima u životu para koji dolaze spolja. Ne obazirite se na negativnekomentare. Pažljivo analizirajte šta ljudi govore i ne verujte slepo takozvanim prijateljima.

Izađite s vremena na vreme sa svojim partnerom; lepo ćete se provesti zajedno i još više ćete se zbližiti jedno sa drugim; u svakom slučaju, na ovaj način ćete moći da razmenjujete ideje na pozitivan način. Žene Vage, veoma su samouverene, a vaša energija može privući osobe koje vam se dopadaju. Imaćete puno prilika za ljubav - izbor je na vama!

ŠKORPIJA

Može se reći da Škorpiju 2023. godine čekaju lepa vremena. Smeh, zagrljaji i poljupci – sve vam je na dohvat ruke kada vam početak pruža večnu ljubav. Prvi meseci 2023. doneće vam svu sreću sveta, tako da ćete biti impresionirani. U slučaju da ste slobodni, možete iskoristiti neke divne prilike kako biste stavili tačku na ovaj status. Prihvatite svoju sreću, ali kako se približavate sredini godine, potreba za slobodom će biti intenzivnija i biće vam teško da prihvatite ograničenja koja vam donosi nezavisnost. Bićete skloni da se ponašate na osnovu sopstvenih želja. Upravo zbog toga će mnoge Škorpije ljubav proživeti maksimalnim intenzitetom, a veze uspostavljene u ovom periodu sigurno će biti srećne. Ali, nemojte mešati ljubav i posao, takva kombinacija bi mogla da vam donese izazove.

U vašoj bračnojvezi, bilo da govorimo o braku ili prijateljstvu, uživaćete u harmoniji, posebno posle sredine 2023. Zbog toga se trudite da ne zanemarite partnera – slatka reč, topao gest mogu da naprave čuda. Naprotiv, svaki nedostatak interesovanja može dovesti do nepotrebnih nesuglasica. Razmislite o tome kako biste mogli da razvijete svoj društveni život jer vam to može pomoći da steknete bolju predstavu o tome kako treba da izgleda život u dvoje, kako da pojednostavite odnos sa svojim partnerom i kako da dobijete nove, konstruktivne ideje.

Zvezde zaista žele da vas inspirišu zauvek! Tokom poslednjih meseci ovog perioda očekujte da ćete upoznati tu izuzetnu ljubav o kojoj ste toliko puta sanjali. Usamljene Škorpije će upoznati inteligentnu osobu ili nekoga ko ima slične poglede na život.

STRELAC

Ljubav će lebdeti u visokim sferama za Strelca 2023. Sa svojim čistim osećanjima i instinktima, sanjaćete o savršenstvu, ali je malo verovatno da ćete upoznati idealnog muškarca/ženu iz snova. Bolje da se vratite na zemlju: videćete da postoje osobe koje možda nisu onakve kakve ste zamišljali, ali su spremni da vam daju ljubav. Širom otvorite oči i, pre svega, napravite najbolji izbor, inače rizikujete da napravite greške. Već formirani parovi osciliraju između potrebe za harmonijom i želje za avanturom.

Tokom prolećnih meseci postoji rizik od ljubomore, ali potpuno neosnovano. Vi ste potpuno spremni da se borite protiv ovog osećaja jer, dugoročno, ono može izazvati samo bolne, nepotrebne, pa čak i katastrofalne sukobe. Pre svega, ljubav se odnosi na poverenje.

Uz blagoslov zvezda, život parova će biti harmoničan od druge polovine 2023. Međutim, izbegavajte da zanemarite partnera – slatka reč, mala pažnja može da napravi čuda. Razmislite o tome kako biste mogli da razvijete svoj društveni život jer vam to može pomoći da imate objektivniju predstavu o bračnom životu i poboljšanju odnosa sa svojim partnerom. Već postojeće prijateljstvo može se transformisati u dublji i nežniji odnos, baš kako želite. S druge strane, ako ste već uključeni u dugotrajnu vezu, tokom poslednjeg dela 2023. mogli biste da uživate u višestrukim zadovoljstvima, poput veridbi, braka ili nezaboravnog medenog meseca.

Izvor: Sensa