Horoskop za vikend od 9. do 12. decembra 2022. godine!

Ovan

Mesec ostaje u Raku ovog vikenda i ovo je posebno porodično mesto. Vreme je da reorganizujete kuću i okruženje, obavite kupovinu i uživajte u dobroj atmosferi i obroku sa članovima porodice.

Bik

Venera, vladar vaše sreće, prelazi u Jarca za vikend, stvarajući ugao akcije sa Jupiterom, planetom obilja. Odlično vreme za putovanja i izlete. Uživajte i opustite se, oslobodite se opterećenja.

Blizanci

Merkur, vladar vaše sreće, nastavlja da se kreće kroz Jarca. Akcioni ugao sa Jupiterom i dalje nosi sa sobom mali talas avanture. Veliki odlazak u kupovinu vas očekuje u petak i niz srećnih druženja sa prijateljima u subotu koji će vam olakšati srce.

Rak

Mesec ostaje u vašem znaku ovog vikenda i odlično je vreme da se ponovo povežete sa sobom. Merkur, zvezda komunikacije koja je suprotna, omogućava nadogradnju bračne komunikacije: odlično vreme za iskrene razgovore.

Lav

Mesec u Raku vas ne nalazi u najboljem izdanju ovog vikenda – a ni ugao sukoba sa Marsom vam ne olakšava. Vreme je da usporite, odustanete od previše obaveza ili napornih aktivnosti. Odmorite se kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije. Lavovi – iskoristite ovaj vikend da se odmorite kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije.

Devica

Ovog vikenda očekuje vas bogat društveni život. Mesec u Raku vam omogućava da se oslobodite nedeljnog pritiska i da provedete vreme sa prijateljima, poznanicima i rođacima. Sada je moguće i proširiti svoj društveni krug. Preuzmite inicijativu.