Nedeljni horoskop od 26. decembra 2022. do 1. januara 2023. godine!

Ovan - Ove nedelje, zvezde obećavaju ispunjenje najdražih želja. Period od ponedeljka do srede biće odličan. Bićete puni energije i snage, kao i mnogo radosnih utisaka. Na primer, možda ćete dobiti nešto o čemu ste dugo sanjali. Uprkos činjenici da se Nova godina smatra porodičnim praznikom, pokušajte da ne zaboravite na svoje prijatelje. U prijateljskom društvu biće vam lako i zabavno. U drugoj polovini nedelje nastaviće se period optimizma. U međuvremenu, mogu nastati sporovi sa ljudima koji za vas predstavljaju autoritet - roditelji, šefovi.

Bik - Sve ide dobro za Bika ove nedelje. Period od ponedeljka do srede biće povezan sa radosnim i obećavajućim događajem. Možda ćete biti unapređeni ili dobijete poklon o kojem ste dugo sanjali. Najverovatnije ćete godinu započeti uzdizanjem na višu stepenicu u životu. Druga polovina nedelje takođe obećava mnogo prijatnih događaja. Poštujte pravila i jasno postavljanje granica.

Blizanci - Blizanci su poznati po svojoj ljubavi prema putovanjima. Ako je moguće, idite na turističko putovanje tokom cele nedelje. Tada će se vaša zamisliva i nezamisliva očekivanja sigurno ostvariti. Početkom nedelje očekuju vas novi utisci, prijateljski susreti i poznanstva. Razmišljajte samo o pozitivnim mislima i ne zaboravite da poželite želje: neke od njih bi se mogle ostvariti ove nedelje. Glavna stvar je verovati u sreću. U drugoj polovini nedelje zvezde vas savetuju da se odmorite od novogodišnjeg veselja.

Rak - Ove nedelje ćete moći da se oslobodite loših navika. Na primer, ako želite da prestanete da pušite, onda u novogodišnjoj noći glasno obećajte sebi i drugima da počinjete da vodite zdrav način života. Ovo obećanje će delovati magično na vas, olakšavajući vam da održite svoje reči. Druga polovina nedelje se ne razlikuje mnogo od prve. Niz prijatnih događaja i novih iskustava se nastavlja. Treba da budete tolerantniji prema partneru. Nemojte žuriti sa kritičnim primedbama voljenoj osobi zbog njegovih grešaka i pogrešnih procena.

Lav - U braku Lavovi će ove nedelje videti značajno poboljšanje u bračnim odnosima. Možda će voljena osoba učiniti neku vrlo ispravnu stvar koju ćete ceniti. Sada je najbolje vreme da svoju vezu podignete na viši nivo, gradeći poverenje i ljubav. Ne rastajte se ni na minut sa partnerom u novogodišnjoj noći, to će dodatno ojačati vašu vezu. U drugoj polovini nedelje vredi da se dobro organizujete. Previše hrane može izbaciti vaše telo iz ravnoteže i negativno uticati na probavni sistem.

Devica - Za Devicu, ova nedelja će biti ispunjena brigama i nevoljama. Možda ćete želeti da do Nove godine dovedete stvari u savršeni red u kući, kao i u poslu. Ova nedelja je povoljna za razvijanje zdravih navika vezanih za zdrav način života, higijenu i pravilnu ishranu. Red u životnom prostoru će pozitivno uticati na vaše zdravstveno stanje. Čak i ako ste se pre toga osećali umorno ili loše, ove nedelje ćete se osećati bolje. U drugoj polovini nedelje odnosi među ljubavnicima mogu se pogoršati. Pokušajte da ne ograničavate slobodu voljene osobe, pronađite zajednički kompromis.