Horoskop za vikend od 23. do 25. decembra 2022. godine - upštena astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje!

LJUBAV

Ne očekuju vas velike promene u ljubavi, ali sve očekuje malo naklonosti i nežnosti. Pazite kako komunicirate sa voljenom osobom i nekim ko vam se dopada, moguće je da će neke nepromišljene poruke izazvati zbunjenost. Bilo kakva ograničenja u izražavanju topline i ljupkosti mogu izazvati uznemirenost. Sačuvajte kontrolu emocija i mir. Umesto položaja žrtve, zauzmite takav stav da u ljubavi postanete heroj.

SEKS

Spontano spajanje može da se pretvori u grešku, bez obzira na vaše lične zvezde. Pazite kakve odluke donsoite ako ste usamljeni. Seksualna energija bi mogla biti pojačana, nemojte je sami ograničavati. Ipak, moguće je da će nedostajati kreativnosti. Čak i ako žudite za promenom, malo je verovatno da će ona doneti ono što očekujete.

NOVAC

Neutralne zvezde ovog vikenda predstavljaju dobre finansijskeprilike. Januar donosi mnogo boljih dana za veliku kupovinu, otvaranje novog finansijskog računa ili donošenje investicionih odluka, sve dok vaši sopstveni novčani ciklusi sarađuju. Što su ulozi veći, to postaje važnije da se posvetite i povećate šanse za za pozitivne ishode. Ako uradite sve u dobrom tajmingu, moguć je veliki uspeh.

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA

Očekuje vas lepa energija i dobar provod. Prijateljske vibracije su takođe donekle pomešane ovog vikenda, ali ne iz istih razloga kao u ljubavnim vezama. Neka socijalna anksioznost bi mogla da se pojavi. Stvari bi se mogle kretati gore-dole unutar iste grupe, ili energije mogu varirati u zavisnosti od grupe. Sve dok razumete svoja osećanja i spremni ste da prihvatite osećanja drugih ljudi, ovakve oscilacije na vas neće ostavljati trag.

ZDRAVLjE

Ne pristupajte ničemu impulsivno i pokušajte da se oslobodite loših navika. Neophodno je da se osloboditepesimizma, to vas ograničava da živite punim plućima. Svemu pristupajte pozitivno i radujte se svakom novom danu kao prilici da doživite neke nove lepe i srećne trenutke.

SAVET

Slušajte ritam svoje energije i iskoristite ovaj vikend za apsolutnu radost. Otpustite ono što je negativno i što vas opterećuje, posebno iz prošlosti. Umesto toga, zagrlite nove, divne i jedinstvene prilike.

Izvor: Sensa