Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li imate razvijenu seksualnu energiju: ovo su znaci kosmičke strasti i ljubavi

Kako da znate da li partner i vi posedujete pravu seksualnu energiju!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Zanimljivo je što je seksualnost često vodeća tema kada su u pitanju emotivni odnosi, a tako malo znamo o tom aspektu života, piše Lovesensa

Jedini način da obogatimo svoje znanje o seksualnosti jeste da naučimo kako da delujemo svojom vitalnom silom - seksualnom energijom. Kako oplemeniti, kanalisati i dobro usmeriti seksualnu eneegiju u svoju korist... To više neće biti tajna.

Seksualna energija je moćna sila koja utiče na mnoge aspekte našeg života. Znanje o njoj je dragoceno, ali kroz istoriju čovečanstva bilo je skrivano i nedostižno.

Povezane vesti

Nismo svesni koliko bogatu seksualnu energiju imamo u sebi. To nije energija koju je potrebno usmeriti samo na vođenje ljubavi, već energija koja pomaže da se usavršimo i razumemo svoje bivstvovanje u potpunosti.

Otkrivene tajne seksualnosti menjaju nas na najintimnijem ljudskom nivou. Iz neznanja seksualnu energiju trošimo nerazumno, a ona nas može pretvoriti u zdravu, vitalnu, kreativnu i zadovoljnu osobu. To se događa kada seksualnu energiju kanališemo u pravom smeru.

Već godinama seksualnost se smatra kao čin prekopotrebnog užitka ili kao proces reprodukcije. Vremenom se vizija o pravoj seksualnosti izgubila i zaboravili smo šta seksualna energija predstavlja.

Povezane vesti

U odnosu u kojem je seksualna energija razvijena, muškarac i žena su sjedinjeni u toplini erotske vatre i poseduu visoke frekvencije seksualne energije. Njihovo telo i dušu ispunjavaju osećanja ljubavi i radosti, a emotivno blagostanje razvija se i sve više raste. Ljubavnici u ovakvom tipu kosmičke ekstaze postaju svesni svoje divne prirode. Stvara se fizičko blagostanje i unutrašnjaharmonija. Ovakva seksualnost predstavlja slavljenje života i način na koji doživljavamo sebe kao celinu.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj