Horoskop za vikend od 30. decembra 2022. do 2. januara 2023. godine - upštena astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje!

UOPŠTENO - Srećna Nova godina! Iako je sve lepršavo, svetlucamo i sjajno, Nove godine takođe mogu doneti manje izazove i prepreke. Zato je ovog vikenda najbolje da se opustite i uživate, ne pravite planove za nešto veliko. Ali, u januaru dolaze veoma dobri dani, počevši od utorka!

LjUBAV - Planetarni uticaji ovog vikenda vas podsećaju da napravite balans između uma i srca ako sretnete nekoga novog tokom novogodišnjeg vikenda. Nemojte sve obećavati, previše žuriti i donositi ishitrene odluke. Ne preuzimajte emocionalne rizike. Na sreću, januar je bolji mesec, pa vas očekuje više prilika za ljubav.

SEKS - Impulsni potezi nisu dobra odluka ovog vikenda. Seks unutar dugotrajne posvećene veze mogao bi biti dobiti nove varnic. Moguće je da vas očekuje neka nepredvidiva privlačnost - iznenađenje.

NOVAC - Čak i ako je rasprodaja na kraju godine gotovo neodoljiva, nije preporučljivo napraviti veliku kupovinu. Ne trošite novac ishitreno ili pdo naletom euforije, napravite finansijski plan. Utorak i četvrtak sledeće nedelje su mnogo bolji dani za novac i kupovinu, kako navode astrolozi.

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA - Bićete okruženi najboljim prijateljima, i to će vam izuzetno prijati. Moguća su duboka i intenzivna iskustva sa prijateljima. Komunikacija je dobra, a oni koji dugo žele nešto da kažu, sada imaju priliku za to. Budite oprezni sa rečima, saopštite sve na miran način i sa razumevanjem.

ZDRAVLjE/SPORT - Moguća je promena energije.Pazite na ishranu, nemojte preterivati sa hranom, uživajte,a li umereno. Nova godina nije izgovor za neaktivnost, pa možete iskoristiti lampice, ukrase i svu čaroliju da učinite večernju šetnju još prijatnijom i romantičnijom. Povoljno utiče na aktiviranje dela, ali i na čišćenje misli.

Izvor: Sensa