Januar2023. godine može doneti mnoga iznenađenja, a evo koji će datumi prema horoskopu biti najsrećniji za svaki horoskopski znak:

Ovan - Januar 2023. doneće Ovnu mnogo svetlih događaja i oduševiće vas novitetom. Ovaj mesec biće bogat društvenim događajima, prijatnim susretima sa starim poznanicima i malim karijernim podvizima. Sreća će pratiti Ovna ceo januar, a čak i lutanja mogu vas na na kraju dovesti do željenog rezultata. Druga polovina meseca je povoljna za rad na sebi - uradite korekciju figure ili naučite nova znanja.

Srećni dani u januaru:

3. januar – upoznaćete veoma lepe ljude;
13. januar - pripremite se za dugo očekivane vesti iz oblasti karijere;
22. januar - započnite put do idealne figure;
26. januar - očekuje vas novčana sreća.

Bik

Januar će Biku doneti neobičnu žeđ za promenama. Poželećete da ažurirate svoje neposredno okruženje i proširite krug poznanstava. Verovatno je da će u prvoj polovini januara Bikovi imati zanimljive susrete koji će u budućnosti imati ozbiljan uticaj na polju karijere. Već u trećoj dekadi meseca možete da očekujete da će vam novi poznanici značiti na polju karijere.

Srećni dani u januaru:

1. januar - uspešan spoj Merkura i Venere otvoriće vam finansijske tokove;
12. januar – upoznaćete ljude koji će odigrati značajnu ulogu u vašoj karijeri;
20. januar je pozitivno vreme za traženje kreativnih ideja.

Blizanci

Prvi mesec u godini nateraće Blizance da se upuste u rešavanje važnih službenih pitanja koja se ne mogu izbeći. Očekuju se promene i na ličnom planu. U poslednjoj dekadi meseca Blizance čeka neočekivano prepoznavanje druge polovine, što se može tumačiti prilično dvosmisleno. Krajem januara 2023. bićete fokusirani na stručno usavršavanje koje vam omogućava da otvorite nove horizonte.

Srećni dani u januaru:

4 - odlično vreme za promenu slike;
14 - podignite svoje poslovne veze na novi nivo;
23 - konačno ćete rešiti stara finansijska pitanja;
27 - povoljno vreme za izgradnju ličnih odnosa.

Rak

Januar 2023. donsoi Rakovima svetle sastanke i priliku da pokažu svoje talente. Imaćete priliku da pokažete svoje sposobnosti ne samo na poslu, već i da pokažete lična dostignuća među prijateljima. U drugoj polovini meseca Rakovi će želeti da ažuriraju unutrašnjost kuće ili da izvrše manje popravke. Krajem meseca, slobodni predstavnici znaka mogu sklopiti poznanstva koja će se razviti u romantičnu zajednicu.

Srećni dani u januaru:

1 - smelo postaviti smernice za budućnost, koje će se pokazati kao ključne;
16 - imate šansu da kontroverznu situaciju preokrenete u svoju korist;
20 je idealan datum za romantične sastanke i sastanke.

Lav

Početkom 2023. godine Sunce, koje se nalazi u šestom polju Lava, daće predstavnicima ovog znaka neverovatno moćan energetski potencijal i postaviti smernice za karijeru. Januar će za vas proći u znaku postignuća na poslu i kreiranja novih velikih projekata. Osim toga, Lavovima se pruža šansa da se bave starim slučajevima i zatvore sva nerešena pitanja. Vaši glavni saveznici biće koncentracija, pažnja i odgovoran pristup.

Srećni dani u januaru:

4 - dobićete važne informacije koje treba koristiti za postizanje ciljeva u karijeri;
14 - Venera u sedmoj kući daje Lavu mogućnost da uspostavi lične odnose;
19 - koristite aktivan nalet fizičke energije da radite na svojoj figuri;
23 - dobićete zanimljivu ponudu prijatelja vezanu za razvoj poslovanja;
27 - romantičan datum.

Devica

Januar 2023. će Devicama dati veliki naboj živahnosti i neverovatan uspon. Konačno ćete moći da zatvorite neke kućne probleme i zadovoljite pozitivno raspoloženje domaćinstva. Zvezdama se savetuje da iskoriste povoljno vreme za proširenje svojih radnih projekata. U drugoj polovini meseca vaš trud će se u potpunosti isplatiti, a Device će moći da nađu važne stvari.

Srećni dani u januaru:

11. januar je povoljno vreme za postavljanje novih ciljeva;
25. januar - zagarantovani su vam sudbonosni susreti;
29. januar je savršen datum da osvežite svoju vezu sa vašom partnerom.