Nedeljni horoskop od 2. do 8. januara 2023. godine!

Ovan

Problemi koji su vas zabrinjavali pred Novu godinu postepeno će se rešavati - do kraja nedelje biće gotovi. U nedelju popodne imaćete vrlo bistru glavu, u ovo vreme možete razmišljati o važnim stvarima, praviti planove, praviti liste i rasporede.

Bik

Sedmicu ćete započeti inspirisani događajima od 2. januara, kada je vaš Uran „iskrio” pod zracima mladog Meseca. Uvidi i otkrića - ovih dana svakako morate da shvatite nešto važno. Biće vam korisno da posvetite bar malo vremena učenju, ozbiljnom čitanju, časovima stranih jezika.

Blizanci

Neka vam glava bude zauzeta intelektualnim aktivnostima, proširite svoje vidike. Sedmica je takođe povoljno vreme kada je reč o preuređenju i sređivanjedoma. Učinite da vaš dom postane sigurna, mirna i lepa oaza.

Rak

Vaš lični život može postati aktivniji - na primer, osećanja prema sadašnjem ili bivšem partneru će se razbuktati sa novom snagom. Pluton će sustići strasti, duboke emocije, dramu - sve će se osećati preterano. Možete otkriti puno zanimljivih stvari o sebi, zavirite u svoje srce.

Lav

nedeljni horoskop od 2. do 8. januara 2023. godine!, ili će morati da rade. Vodite računa o svom zdravlju, ne hvatajte se za stvari, osim za one najhitnije - morate se dobro odmoriti. Ako imate želju koja se tiče finansija, trudite se i radite na njoj, ali nemojte da se preopterećujete.