Dnevni horoskop za 16. januar 2023. godine!

Ovan

Okrenuli ste novi list i odlučili da stavite tačku na odnos sa osobom koja pokušava da manipuliše vašim životom. Prirasla vam je za srce i ovaj zadatak će biti težak, ali imate podršku zvezda. 

Bik

Bikovima je potrebno malo više samopouzdanja da bi ostvarili svoje poslovne planove. Ne stidite se da kažete šta mislite, ideje su vam odlične. Ženska osoba vam uliva hrabrost. 

Blizanci

Ako ne budete vodili računa, danas biste mogli da izgubite novac. Posavetujte se sastarijim članom porodice, on će znati kako da se postavite. Muči vas glavobolja, potrebno je da više spavate.

Rak

U vašem okruženju su osobe koje se ugledaju na vas i kojima ste primer da sve može da se postigne, samo ako ste dovoljno vredni i uporni. Ova osobina će vas vinuti u visine. Uživajte u uspehu!

Lav

Prepustite se osećanjima, ništa ne postižete time što se opirete i trudite se da nađete partneru manu. Imate odličnu priliku da ostvarite ozbiljnu i stabilnu vezu, ne dozvolite da vam sujeta stoji na putu.

Devica

Dok vi razmišljate kako da pregurate mesec, zvezde su odlučile da vam pomognu! Očekujte priliv novca od jednog člana porodice. Olakšaće vam muke i rasterati brige. Sve je dobro!

Vage

Vagama se smeši jedan uspešan dan na poslu. Predlog koji ste izneli nadređenima će vas pogurati u pravom smeru. Moguće je unapređenje ili razgovor o njemu. Ne ispuštajte ovu priliku.

Škorpija

Škorpije bi danas trebalo da nauče važnu lekciju. Ponekad je potrebno dići glas i sukobiti i sa ljudima od položaja da bi vas više cenili. Imate razloga da budete ponosni na sebe, nemojte da ste skromni.

Strelac

Zvezde vam savetuju da danas zauzdate jezik i prećutite nešto što bi moglo da napravi problem u daljoj saradnji sa kolegama. Strpljivo, istina će izaći na videlo. Nemate razloga za brigu.

Jarac

Dan pun obaveza i manje nevolje u kući, sa porodicom - ovakav dan očekuje Jarčeve. Zato, od jutra se naoružajte strpljenjem, snagom i polako rešavajte probleme. Na kraju dana ćete biti zadovoljni.

Vodolija

Zaljubljeni ste i to ne uspevate da sakrijete. Partner još uvek nije spreman da se obaveže na način na koji vi priželjkujete, pa je najbolje da ne vršite pritisak. Povedite računa o koži, bolje je negujte.

Ribe

Skloni ste da mislite da ste stalno meta neke urote, a obično niste u pravu. Zbog toga imate problema u komunikaciji sa suprotnim polom. Ponekad je neobavezno ćaskanje samo to i ništa više. Naučite da se opustite.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa