Dnevni horoskop za 15. januar 2023. godine!

Ovan

Polagali ste velike nade u jedan projekat i saradnju sa inostranstvom, ali sada se planovi menjaju. Prilagodite svoja očekivanja i pokušajte da nađete rešenje koje neće biti na vašu štetu!

Bik

Bikovi se suočavaju sa manjim problemima na poslu. Intrige ih prate, neko pokušava da se nametne i preuzme zasluge za njihov uspeh. Srećom, strpljenje je njihova vrlina. Istina će isplivati na videlo. 

Blizanci

Raduje vas početak radne nedelje i susreti sa dragim kolegama. Budite iskreni, postoji neko kome se posebno radujete, zar ne? Astrolozi savetuju da napravite prvi korak i otkrijete kako se osećate. Bićete zadovoljni reakcijom.

Rak

Niste zadovoljni situacijom na poslu, mislite da vas ne cene dovoljno. Da biste se istakli, potrebno je da uložite malo više truda i pokažete šta umete. Ne nasedajte na tračeve. Fokusirajte se i samo napred, uspećete!

Lav

Imate velike planove za budućnost sa voljenom osobom. Danas ćete se okuražiti da joj datev predlog koji je vše nego radikalan. Ako odgovor nije onakav kakvom ste se nadali, ne očajavajte. dajte joj vreme da se prvikne na novitete. Biće sve OK.

Devica

Dan vam donosi puno aktivnosti, bićete malo rastrzani, ali zadovoljni rezultatima na kraju dana. Prihvatite poziv u bioskop ili pozorište, potrebno vam je malo vedrine i smeha. Povedite računa o ishrani.

Vage

Čeznete za osobom koja vam je nedostupna, a istovremeno se poigravate sa onom koja vas obožava. Razmislite o svojim postupcima, postupite pošteno. Postoji mogućnost da ćete na kraju vi biti povređeni.

Škorpija

Polovina je meseca a vi ste već na "crvenom" sa novcem? Zvezde kažu da bi privremeno rešenje mogle da budu igre na sreću. Probajte, što da ne? Toplije se oblačite, moguć je nazeb.

Strelac

Otkrili ste novu partnerovu osobinu i niste sigurni kako da se postavite. Ne dopada vam se što se porodica meša u vaš lični život. Budite bez brige, drugi će imati upliv u vašu privatnost samo ako im dozvolite. Zauzmite stav.

Jarac

Osećanja tuge i nekog beznađa su vam se uvukla u srce. Potreban vam je razgovor sa bliskom osobom, nekim ko vas dobro razume i ko će odagnati ova negativna osećanja. Trebalo bi više da spavate.

Vodolija

Vodolije da se spreme na lud dan i još luđe veče! Očekujete iznenadnu posetu osobe iz inostranstva ili, makar, poziv koji će vas poremetiti u pozitivnom smislu. Dobra energija vas okružuje.

Ribe

Seta koju često osećate i danas vam stvara muku. Odagnajte ove misli i ovakve emocije! Sve je dobro, promenite način na koji posmatrate sebe i svoju situaciju. Prihvatite poziv kolege koji će vas razgaliti i podići vam raspoloženje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa