Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2023. godine!

Ovan

Osećate se iscrpljeno ove nedelje, ali nema potrebe da se forsirate. Bolje je da se odmorite, napunite baterije i krenete u nove pobede. Obratite posebnu pažnju na zdravlje - imunitet vam je loš. Pravi je trenutak da poradite na podizanjuenergije i jačanju organizma. 

Bik

Mislite da se previše dajete na poslu, a da niste adekvatno plaćeni. Možda bi trebalo da revidirate dogovor koji ste napravili s poslodavcima. Vreme je da pokažete od čega ste sazdani. Jaki ste, nemojte to da zaboravite. Nezadovoljstvo prenosite i na porodicu.  

Blizanci

Ovo je nedelja kada bi trebalo da "zakopate ratne sekire" i oprostite onima koji su vas povredili. Veoma je važno i da razmislite zašto vam se to desilo. Budite iskreni prema sebi i poradite na tome da promenite stvari koje vas koče u životu. 

Rak

Vodite računa o drugima, uvek imate toplu reč i zagrljaj za sve oko sebe. Ove nedelje se osećate posebno inspirisano. Spremni ste da rešite svaki problem i pomognete slabijima od sebe. Zvezde će nagraditi ovu vašu nesebičnost. Krajem sedmice vas očekuje divno iznenađenje.

Lav

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2023. godine savetuje Lavovima da se fokusiraju na posao i komunikaciju. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza i zadataka, delegirajte! Kupite neku lepu sitnicu za kuću - ne samo da će vas oraspoložiti, već će u vama i probuditi kreativnu energiju.