Horoskop za vikend od 13. do 16. januara 2023. godine - upštena astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje!

UOPŠTENO - Imamo sreće što smo ovog vikenda dobili dva sjajna dana! Ovo su sveukupno povoljni, kreativni i moćni dani kada treba da iskoristite svoje talente i potencijale, iskoristite energiju za pozitivnu transformaciju.

LJUBAV - Mogli biste osetiti punu ljubav ovog vikenda, a možda i punu iluziju. Morate da budete sigurni da se suočavate sa činjenicama i da skinete ružičaste naočare. Razmotrite šta je predmet vaše mašte, a šta je realnost. Nemojte da idealizujete potencijalne partnere. Oni koji su usamljeni, moguće je da će želeti da uživaju i sami - da odu u šetnju, pozorište, bioskop i posvete se sebi.

SEKS - Paralela Plutona i Neptuna mogla bi da pruži ozbiljnu dugovečnost romanse, ali i pojačanu erotsku energiju. Ovog vikenda ćete više favorizovati prijatelje u odnosu na romantičnu senzualnost/seksualnost.

NOVAC - Čak i ako imate slobodne dane, možda ćete želeti da ugurate malo posla ovog vikenda. Nekoliko lepih finansijskihporavnanja na nebu čine ovaj vikend dobrim za uspostavljanje novih poslovnih veza, pomeranje projekata ka završetku ili finaliziranje poslova.

ZABAVA I PRIJATELjSTVO - Obavezno napravite plan za okupljanje sa bliskim ljudima. Očekuje vas topao i prijatan vikend uglavnom za druženje sa prijateljima i zabavu. Nova prijateljstva stvorena sada mogu biti trajna.

ZDRAVLjE I FITNES - Velika energija Marsa ovog vikenda bi trebalo da pokrene ljude – ovo je odličan vikend za izlazak u prirodu ili vežbanje! Mnogo je bolje koristiti Mars za aktivnosti, a ne za sporove! Jedno upozorenje je da ne prelazite svoju normalnu zonu udobnosti. Radite onoliko koliko vašem telu prija, nemojte da se preforsirate i rizikujete povredu.

Izvor: Sensa