Mesečni horoskop za vladavinu Vodolije koja počinje 20. januara i trajaće sve do 18. februara 2023. godine. Sezona Vodolije 2023. je takođe posebna, jer će se sve velike planete kretati direktno od 22/23 januara nadalje. Ovo će stvoriti veliki zamah za napredovanje. Svi projekti, zadaci i misaoni procesi koji su se osećali zaglavljenima ili sporima dobiće podsticaj, pomažući nam da napravimo pomak.

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje dok Sunce boravi u znaku Vodolije!

Ovan

Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara otvara vrata lunarnoj novoj godini, donoseći talase sveže, obnavljajuće energije. Ovo je fantastičan mlad Mesec da biste razjasnili svoje ciljeve za naredni mesec i na šta želite da se fokusirate. Sa vašom vladajućom planetom, Marsom, koja sada putuje direktno, možda ćete prirodno iskusiti povećanje energije i oštriju mentalnu jasnoću. Ako sumnjate da se nešto dešava iza kulisa, verovatno će doći do izražaja u sezoni Vodolije, omogućavajući vam da saznate istinu o tome gde se nalazite. Bez velikih retrogradnih planeta tokom skoro cele sezone Vodolije, ovo je fantastično vreme za napredovanje ka ciljevima i projektima koje ste želeli da ostvarite. Ako radite na projektu koji je zaustavljen, energija sezone Vodolije će biti na vašoj strani, pomažući da se stvari brzo pokreću. Možda želite da budete spremni, jer sav taj rad i trud koji ste uložili u stvari mogu konačno početi da dobijaju na snazi i rezultirati mnogim novim prilikama koje će vam se pojaviti! Pun Mesec u Lavu 5. februara kreće se u skladu sa vašom vatrenom prirodom. Donosi priliku da se oslobodite i otpustite, tako da ako postoji nešto – ili neko od koga – morate da kažete zbogom, ovaj pun Mesec može predstavljati priliku.

Bik

Pod mladim Mesecem u Vodoliji 21. januara, nalet nove energije će se uvući, vodeći vas da unesete svežu energiju u svoj život. Iskoristite ovaj Mlad Mesec da odredite namere za sledeći mesec i razmislite o tome koje seme želite da uzgajate u svojoj bašti. Ako postoji projekat koji biste želeli da pokrenete očekuju vas podržavajuće vibracije kada je u pitanju vaša karijera. Ako vam je to važno, zaista iskoristite ovu energiju mladog Meseca da napredujete u svom profesionalnom životu. Uran je u vašem znaku od 2018. Ako ste rođeni rano u sezoni Bika, možda ste već primetili ove promene i buđenja koja se dešavaju od ovog vremena. S obzirom da Uran sada putuje direktno, ostavlja nam nula velikih planeta u retrogradnoj fazi. Dobijamo kratak vremenski okvir u kojem se to dešava svake godine, a sada je naša prilika. Sa svim planetama koje se kreću direktno, idete napred kada su u pitanju vaši projekti, snovi i ciljevi. Pun Mesec nosi neke energije usredsređene na srce, podsećajući nas da se povežemo i radimo sa svojim srcima.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, upravo je napustila svoju retrogradnost 18. januara i sada se vraća svojoj nekadašnjoj snazi i brzini. Ako imate vladajuću planetu na vašoj strani, može vam doneti malo jasnoće na putu i ​​pomoći vam da oslobodite moždanu maglu koja je možda kružila. Mars sada takođe putuje direktno, što će udvostručiti olakšanje. Mars je proveo zaista dugo vremena u Blizancima i pomaže vam da uskladite svoje motivacije i da razmislite o tome kako birate da trošite svoju energiju. Mars je takođe možda izneo neke strahove na površinu, ohrabrujući vas da se suočite sa njima. Možda ste sada u trenutku kada se više ne osećate ograničenim svojim strahovima. Takođe možete imati veću svest o tome kako vas vaši strahovi sprečavaju da živite život punim plućima. Pun Mesec u Lavu 5. februara će vam osvetliti stvari. Ako ste imali mnogo stvari kao da su u senci, ili mnogo neizvesnosti, ovaj pun Mesec će biti kao svetionik svetlosti, zračeći sve na šta je važno da se fokusirate. Takođe je moćan pun Mesec za bilo kakve projekte pisanja ili komunikacije.

Rak

2023. zaista vam je suđeno da zakoračite dalje u svoju istinu i ono što ste rođeni da budete. Postoji osećaj da se vaš život menja, ali ovaj pomak je zapravo rezultat toga što ste zakoračili u ono što zaista jeste. Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara donosi prvi snažni talas ove smene. Postoji sveža energija vezana za ovaj mlad Mesec koja će vam pomoći da promenite svoje prioritete i da se fokusirate na ono što je zaista važno. Možda ćete primetiti da se vaša motivacija menja, ili ćete možda morati da se oslobodite nekih zastarelih snova i ciljeva koji vam više ne služe. Ovaj mlad Mesec je vaša prilika da razjasnite šta želite i na šta želite da trošite svoju energiju. Sa svim planetama koje se kreću direktno od 22/23 postoji velika energija za obavljanje stvari i precrtavanje stvari sa vaše liste obaveza. Ovo je sjajno vreme da se fokusirate na projekte oko kuće koje treba uraditi. Pun Mesec u Lavu predstavljaju tačku kulminacije, tako da se možete naći kako ubirate nagrade za sve stvari koje ste posadili u svojoj bašti! lakše ćete se kretati kroz svoju kontrolnu listu. Čini se da će biti srećna uspomena ili događaj koji možete proslaviti.