Saturn je ušao u znak Vodolije 17. januara i ostaće u ovom horoskopskom znaku do 29. marta 2025. godine - oko naredne dve godine.

Saturn je najsporija planeta u vedskoj jyotish astrologiji. U jednom horoskopskom znaku boravi više od dve godine. Poređenja radi, Mesec je u jednom znaku samo 2,5 dana. Jyotish i vastu astrološkinaj Ana Rusalkina objašnjava da je Saturn u dobroj poziciji kada je u Vodoliji.

Šta će prelazak Saturna u Vodoliju doneti svakom horoskopskom znaku?

Ovan - Tranzit Saturna za Ovna je prilično povoljan i može doneti mnogo dobrih stvari, na primer, ispunjenje želja, otvaranje sopstvenog posla ili rast u njemu. Možda ćete steći moćne prijatelje ili se zbližiti sa postojećim. Stari koncepti i pogledi na svet mogu biti promenjeni. Postaćete zahtevniji prema sebi, ali nemojte da se preforsirate.

Bik - Pravite promene u planovima - to može biti promena posla ili čak porofesije, unapređenje ili otkaz, dugo poslovno putovanje ili nova obuka. Broj troškova i izdataka može se povećati, zato uštedite novac, i ne zaboravite da deo date nekome kome je zaista potrebno. Više vežbajte.

Blizanci - Saturn vam može doneti u poslu iskusnu osobu od koje možete puno da naučite. Ali je važno da se ne oslonite na nju previše, već da naučeno primenite u praksi. Pokušajte da popravite odnose sa porodicom, partnerom i prijateljima.

Rak - Biće promena u oblasti rada. To će zahtevati reviziju, obnavljanje, odbacivanje nepotrebnog i, kao rezultat, proširenje. Ako se potrudite, angažujete i porodicu u svoj posao, moguć je i finansijski rast. Hranite se zdravije i oslobodite se loših navika. Dobar trenutak za bavljenje psihologijom.

Lav - Partnerska sfera će pretrpeti promene. Ako imate posao ili razmišljate o stvaranju, onda budite pažljivi u izboru poslovnih partnera. Ne dozvolite da zadaci na poslu naprave distancu između vas i supružnika. Prvo treba da pokušate da poradite na kvalitetu veze.

Devica - Pokušajte da ne uzimate zajmove, pozajmljujete novac. Budite spremni za preuzimanje krupnih koraka na poslu i konkurencije. Glavna stvar je da idete svojim putem i ne obraćate pažnju na prepreke. Vežbajte i hranite se zdravo. Moguće je da vas očekuju neka važna službena putovanja.