Venera je u Ribama do veći deo februara, do 20. i donosi nežnost, romantiku, pojačanu osećajnost. Astrolozi ističu da će neke znakove Zodijaka očekuje povoljna energija u ljubavi i odnosima, pa im i Danzaljubljenih može doneti neke nove varnice.

Evo koji horoskopski znaci mogu imati sreću u ljubavi u februaru 2023. godine:

Ovan

Moguće je da će se Ovnovi snažno zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu. Ako upoznate partnera i zaljubite se, dajte sebi vremena i propstora da se međusobno navikenete i bolje upoznate. Vreme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor i da bolje jedno drugo shvatite, odredite šta vam je zajedničko.

Vodolija

Vodolije bi trebalo bliže da pogledaju ljude iz svog okruženja. Moguće je da je vaš stari prijatelj vaša srodna duša. Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije oseti romantična privlačnost. Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni da pružite šansu.

Ribe

Ribe će voleti i biti voljene. Venera je u vašem znaku, pa ćete konačno pronaći prava rešenja i solucije da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Dobre vesti u februaru mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti.

Izvor: Sensa