Nedeljni horoskop od 13. do 19. februara 2023. godine!

Ovan

Za Ovnove, ova nedelja u godini može početi užurbanošću, ali lako mogu da podnesu sve. Astrolozi savetuju da se ne dramatizuje: iako će nedelja, a posebno njena sredina, ispasti napeta, mnogi problemi će nestati do petka. Astrolozi primećuju da će se pred Ovnom otvoriti novi putevi. Ovu nedelju treba provesti u nezavisnosti, interesovanja i aktivnosti koje su važne.

Bik

Skoro svi poduhvati Bika će dobiti pozitivan naboj i završiće se uspehom u budućnosti. Ne ostavljajte probleme pod tepihom, već ih rešavajte odmah. Najvažniji uslov za očuvanje sreće je pozitivno razmišljanje. Nema potrebe da se fokusirate na loše vesti i događaje. Sreća će pomoći da se zaobiđu problemi ljubavi.

Blizanci

Iako je do proleća ostalo više od dve nedelje, već je poželjno prisetiti se koji nedovršeni posao treba da se završi. Početak proleća je nova granica i velika šansa za početak novog života, pod uslovom da znaci prošlosti ne odvlače pažnju od težnje ka ciljevima. Astrolozi savetuju da se stane na kraj svemu što ometa: da se dovrše nedovršeni poslovi, da razgovaraju o važnim temama sa voljenima, da se ispune prethodna obećanja i otplate dugovi.

Rak

Venera je i dalje jaka, što znači da predstavnici ovog znaka i dalje imaju povoljno vreme za aktivne akcije i pokušaje da ostvare ranije postavljene ciljeve. Važno je ne ići predaleko u sporovima, postupati korektno, bez rizika. Ovo je sjajno vreme da pokušate da se rešite negativnih programa , kao i da uzmete odmor. Rakovi očekuju iznenađenja i darovi sudbine, jer sedmica u celini obećava da će biti veoma povoljna, iako ne obična.

Lav

Dinamičan razvoj događaja može da uznemiri Lavov, ali nema potrebe za panikom. Prioritet je delikatan proračun i pažljivo planiranje svakog koraka. Ovo je veoma važno vreme. Lavovi će otkriti svoju svrhu i uspeće da pronađu ravnotežu.

Devica

Predstavnici ovog Znaka od 13. do 19. biće u veoma povoljnoj poziciji. Tamo gde će ostali znakovi biti primorani da se povinuju pravilima pod pretnjom problema, Strelac će moći da priušti da radi šta želi. Ako budete prespori sa odlukama i važnim stvarima, onda možete uzalud izgubiti mnogo vremena, jer u sredu i četvrtak čekaju vas novi poduhvati.