Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine!

Ovan

Ovna zbog prisustva Merkura može da se suoči sa izazovima u ljubavi. Ukoliko u ovoj oblasti ne funkcioniše sve sjajno, vi se fokusirajte na drugu. Uprkos činjenici da nijedna planeta nije označena retrogradnim kretanjem, Ovan možda i dalje želi da otputuje u prošlost, mentalno se vrati i ispravi neke greške. Ali zapamtite da u prošlosti ne treba dugo da ostanete.

Bik

Bikovi možda ne bi trebalo da slušaju svoju intuiciju i da se ponašaju na osnovu predosećaja. Sada možda nije vreme da se upustimo u realizaciju najsmelijih planova. Ne treba da se povlačite pod pritiskom okolnosti, da ne biste izgubili sreću. Bićete odgovorni i umereno asertivni. Pažnja, uzdržanost i disciplina su najneophodnije osobine za Bika.

Blizanci

Koliko god uticaj Merkura težio da se odmori i ode u senku od 2. marta, Blizanci treba da pravilno procene situaciju. Sada nema retrogradnih planeta, pa ni teškoće ne mogu zaustaviti da se oslobodite navika koje im oduzimaju energiju. Ovo nije najbolje vreme za introspekciju u prošlost.

Rak

Ovaj vodeni znak treba da se seti karakternih osobina koje najviše privlače sreću Važno je da ih negujete u sebi i pokušavate da budete bolji iz dana u dan. Ako predstavnici ovog znaka zrače snagom, samopouzdanjem i šarmom, onda će se šanse za uspeh u bilo kojoj oblasti života značajno povećati, uprkos slabosti dve glavne planete. Međutim, astrolozi savetuju Rakovima da ne troše energiju na sitnice i budu skeptični prema sumnjivim predlozima.

Lav

Lavovi mogu ove nedelje biti na testu. Iz tog razloga, bolje je da koriste metode opuštanja zaštite od loše volje. Rođeni pod okriljem Lava ove nedelje će moći da prevaziđu svoje strahove i komplekse, ali samo ako se okruže dobrim ljudima. Ne žurite i nikome ne prelazite put. Ovo je ključ uspeha svakog predstavnika ovog znaka.

Devica

Promene nabolje još ne treba očekivati, posebno ako se uzme u obzir da će pomoćnik prelepih Devica u licu Merkura oslabiti koliko god je to moguće. Ove nedelje je preporučljivo da sve radite mirno i bez gužve. U suprotnom, karijera rizikuje da krene trnovitim putem. Preporučljivo je pažljivo razmotriti sve dolazne informacije i ovo će vam pomoći da imate sjajnu nedelju.